Kermis Weert 2013 - reuzenrad

Wooo, kermis in Weert, Nederland! Ik ben fan van Nederland, jep. Van kermissen iets minder, maar deze bracht daar toch wel wat verandering in. Check dat reuzenrad! Ik was er meteen verliefd op (maar ik durfde er wel niet in, maar bon, da’s bijzaak he).

Zoals je dus al doorhebt ben ik op de kermis in Weert geweest. Gisteren om precies te zijn. Met Stefan (uiteraard!). En ik vond het geweldig! Dit is weer meer een foto-artikel dan tekst, maar zoals ik bij Hasselt kermis al zei: veel valt er niet te zeggen over een kermis. Behalve dan dat er WC’s waren (echt, wow). Ze kostten wel €0,50 per keer, maar goed, ze waren er tenminste wel dus daar ga ik niet over zeiken (zeiken, WC, heb je ‘m? Ha-ha-ha).

Weert kermis 2013

Weert kermis 2013

Weert kermis 2013

Weert kermis 2013

Enkele foto’s van attracties. Zelf ben ik nergens ingeweest, maar de kermis zelf was dan ook niet de hoofdreden dat ik hier was.

Weert kermis 2013

Allerlei worstjes die in het midden van de kraam op een soort ‘schommel’ lagen.

Vlaamse frieten op Weert kermis 2013

Tja, ik kan niet weerstaan aan de geur van frieten (wie wel?). Dit waren ‘Vlaamse’ frieten, maar doe mij maar toch die gewoon van bij ons in de buurt!

Weert kermis 2013

Stefan en ik, met op de achtergrond het oh zo mooie reuzenrad.

Vuurwerk!

Ik heb m’n best gedaan de mooiste vuurwerkfoto’s eruit te kiezen, wat moeilijk was, want ik heb er .. ahum .. 61 gemaakt. Oké nee, 58 en 3 filmpjes. Van vuurwerk alleen. Ja, je kan wel zeggen dat ik dat echt iets geweldig fascinerend vind!

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Weert kermis 2013 vuurwerk

Zo, dat was het. Als ik die foto’s zo zie, zou ik eigenlijk zo willen teruggaan. Binnenkort ga ik dat ook doen, terug naar Weert. Alleen is er dan jammer genoeg geen vuurwerk. Volgend jaar dan hopelijk weer!

En jij, ben jij ook zo gek op vuurwerk? En ben je wel echt een kermismens?

2 Comments to “WEERT (NL) | Jaarlijkse kermis 2013 & vuurwerk”

Leave a Reply