De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

Vorige week heb ik eindelijk een bezoekje gebracht aan een plaats die ik al héél lang wilde bezoeken: Baarle-Hertog. En Baarle-Nassau. Ik ga het gewoon houden op Baarle. Maar over wat we gezien hebben in de gemeentes, lees je binnenkort. Vandaag lees je waar we ‘s middags geluncht hebben: bij de Pannekoekenbakker!

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

Bij de Pannekoekenbakker kan je gezellig buiten zitten. Het was wel lekker weer, maar voor een artikel heb ik ook graag binnenfoto’s. Dus zijn wij binnen gaan zitten. Het was overigens totaal niet druk om 12u, heel gek. Pas tegen 13u begon het volk te komen.

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

Binnen was het heel gezellig. Mooie inrichting, zelfs de toiletten waren een soort ‘huisje’ apart, inclusief eigen huisnummer (zie de foto hierboven). De vriendelijkheid vond ik meevallen, vind het fijner in Maaseik. Maar we blijven positief en we gaan over naar de pannenkoeken!

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

Casey ging voor een Italiaanse pannenkoek met salami. Hierop lag ehm, heel wat: salami (duh), kaas, paprika, champignons, Napolitaanse saus en Italiaanse kruiden. Ze vond hem heerlijk, maar toch net wat te veel. Grappig, gezien ze op voorhand dacht dat één pannekoek écht wel te weinig ging zijn. Maar hey, dat kan ik haar niet kwalijk nemen, ik dacht net hetzelfde bij mijn eerste bezoekje aan de Pannekoekenbakker. Deze kost €12,60.

De Pannekoekenbakker (Baarle-Nassau)

Ik ging voor m’n vaste pannenkoek; eentje met ham, kaas, tomaat, ui en Italiaanse kruiden. Die was natuurlijk ook zalig, maar ik vind ‘m in Maaseik net iets beter. Daar is ‘ie minder gekruid, denk ik? Ieder z’n ding, natuurlijk. Ik denk dat ik ook eens een andere pannenkoek moet gaan uitproberen … Deze kost €11,60.

We hebben dus heerlijk gegeten in Baarle. Heb jij al eens gegeten bij de Pannekoekenbakker?

De Pannekoekenbakker
Singel 16
5111 CD Baarle-Nassau
Nederland

2 Comments to “BAARLE | De Pannekoekenbakker”

Leave a Reply