30 Week Blog Challenge

We zijn alweer bij de tweede week van de 30 Week Blog Challenge beland. Vandaag mag ik vertellen waar ik mezelf over vijf jaar zie. Geen makkelijke opdracht, als je het mij vraagt. Ik kan eigenlijk twee versies geven, de realistische en de ‘dream big’-versie. Maar ik zal het maar houden op de realistische!

Over vijf jaar is het vrijdag 3 oktober 2019 en ben ik 28 jaar. Vanmorgend ben ik in m’n auto, een roze Suzuki Alto, naar mijn werk vertrokken. Ik werk in een Limburgs bedrijf, op een afdeling die zich bezighoudt met toerisme en citymarketing, waar ik een belangrijke functie heb en goed betaald word. Dit weekend ga ik een buitenlandse zakenreis maken.

Ik heb al enkele jaren mijn streefgewicht bereikt en zit eindelijk goed in m’n vel, haha. Mijn haar is donkerbruin met een pony, mijn nagels zijn roodgelakt en ik draag een jurkje en hoge hakken (want met hoe het er nu uit ziet, gaat het dan misschien wel zomer zijn in oktober).

Stefan en ik wonen al enkele jaren samen in een appartementje, maar hebben binnenkort genoeg bij elkaar gespaard om een huisje te kopen. We zijn sinds twee jaar verloofd en ik ben in mijn hoofd al allerlei dingen aan het plannen voor het huwelijk. Hij werkt al enkele jaren in een bedrijf in Noord/Midden Limburg.

Mijn blog loopt heel goed, ik heb op Facebook al meer dan 5.000 fans (dream big, weet je wel). En hij bestaat nog steeds, uiteraard!

Natuurlijk is wat op het whiteboard en in het artikel staat niet àlles wat ik wil bereiken. Ik wil ook nog vloeiend Frans, Spaans en Duits kunnen spreken, en nog enkele skills verwerven. Maar daar ben ik nu al mee bezig, dus dat komt misschien wel. Ook wil ik al een loopwedstrijd gelopen hebben, en heel Limburg gezien hebben (liefst zelfs heel Vlaanderen) en en en … Oh boy, ik wil nog zoveel doen.

Laten we hopen dat alles uitkomt! En indien iets niet uitkomt, dat het dan is omdat er iets veel beter gaat gebeuren. Over vijf jaar zal ik een update posten!

4 Comments to “30WBC | #2 – Waar zie ik mezelf over 5 jaar?”

  1. Wat leuk geschreven! Hoop dat je dromen uitkomen! Zelf is mijn idee over hoe het mij over 5 jaar vergaat compleet blanco. Ik heb geen voornemens of doelen, leef gewoon bij de dag. Dat werkt voor mij het beste.

    Reply

Leave a Reply