HOTEL PULLMAN PARIS EIFFEL TOWER | PARIJS

Tijdens dé trip naar Parijs (je weet wel, die waar ik ten huwelijk gevraagd werd!), verbleven we in het fantastische Pullman Hotel, op een boogscheut van de Eiffeltoren. Toen we ingecheckt waren en we aankwamen op onze kamer, ging ik rechtstreeks naar het balkon. En daar was het … De Eiffeltoren, binnen handbereik – bij wijze van spreke dan.  Wauw, daar word je pas sprakeloos van. Maar de rest van het hotel, daar mochten we ook niet over klagen.

Het inchecken ging vlot, en we werden er heel vriendelijk geholpen. Met een lift vol spiegels gingen we naar de 8e verdieping, waar onze kamer lag. Een mooie kamer met balkon met uitzicht op de Eiffeltoren, een groot bed, en een badkamer met inloopdouche. Er lag zelfs een naaikitje in één van de lades. En er was Nespresso!

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Jep, dat zie je goed, in onze kamer stond gewoon een Pixie-toestel van Nespresso, met echte Nespresso-kopjes en een paar capsules Capriccio. Geen Aeroccino helaas, anders had ik met plezier een latte macchiato gemaakt. Werkpuntje, Pullman!

http://iloapp.nickyscityguide.be/data/_gallery/public/50/152796341144340400_resized.jpg

En daar was het dan, prachtig Parijs. Met haar mooie, crèmekleurige gebouwen, en natuurlijk, de Ijzeren Dame. We keken uit op een soort atletiekpiste, maar ik weet niet of deze vrij toegankelijk was. Dat was ook niet nodig, want we hadden een fitnessruimte in het hotel ter beschikking.

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

En wat voor één: op de loopband met zicht op de (voet van) de Eiffeltoren? Ik denk niet dat ik dat snel een tweede keer zal kunnen meemaken. Ze hadden er gewichtjes, handdoekjes om te gebruiken, vers fruit en water, … Hier waren we quasi elke avond te vinden. Ja, ik ben zo één van die rare mensen die sport op vakantie – blijkbaar is dat iets  vreemd.

Het ontbijt was ook geweldig. De prachtige marmeren tafels die binnen stonden wilde ik maar al te graag mee naar huis nemen, maar dat was waarschijnlijk opgevallen. Maar buiten zitten was ook een optie, dat hebben we het meest gedaan.

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

En ook hier kon je genieten van een kopje Nespresso: er stond een Zenius-machine met een aantal capsules, kopjes, en zelfs meeneembekertjes. Ze hadden wel de lekkerste smaak, de Espresso Vanilio, niet. Slechte punten voor Pullman. Gemiste kans.

Pullman Hotel in Paris Tour Eiffel

Dat apparaat stond aan de ingang/uitgang van de ontbijtruimte. Je kon dus na het ontbijten nog een coffee to go meepakken. Ik at mijn buik liever op het gemakje rond, met de heerlijke sapjes die ze ter beschikking hadden.

INFORMATIE

Bezocht: van 29/07/2017 t.e.m. 02/08/2017
Online: website | Booking.com | TripAdvisor
Adres: 22 Rue Jean Rey, 75015 Parijs, Frankrijk

Leave a Reply