10 X DE MEEST GELEZEN POSTS VAN 2018

Gelukkig nieuwjaar! Niets zo leuk als lijstjes om het nieuwe jaar te beginnen, toch? Vandaag laat ik de meest gelezen blogposts zien die ik in 2018 schreef.

1. All About Eve (Hasselt)

Mijn eerste vegan restaurant! In maart vorig jaar zijn ze geopend, en eind maart ging ik er met een vriendin een bezoekje brengen tijdens een dagje shoppen in Hasselt. Ik wist niet goed wat ik me erbij voor moest stellen, maar wat was dit lekker! Een aanrader voor iedereen, veganist of niet.

2. Wandelen in de Lommelse Sahara (Lommel)

Dat ik van wandelen hou, is geen geheim. Tijdens een snikhete dag in de zomer van 2017 ging ik (eindelijk) naar de Sahara in Lommel. Een prachtig natuurgebied. Hoe dit hier ontstaan is? Dat lees je in de blogpost.

3. Sushi Inari (Leuven)

Sushi is altijd een goed idee. Altijd. Deze plek ontdekte ik met een collega in Leuven. Heerlijk! Sushi was ook nog eens mijn laatste maaltijd van 2018, hehe.

4. Panoramabassin (Sint-Truiden)

Een must-do voor iedereen die een bezoek aan Sint-Truiden, zeker tijdens het bloesemseizoen. Perfect om eventjes langs te fietsen.

5. Peppermill (Zoutleeuw, nu Nieuwerkerken)

Hoewel ik gek ben op de Japanse en Italiaanse keuken, kan de Amerikaanse keuken mij soms ook wel bekoren. Niet moeilijk dus dat ik ook eens naar de Peppermill in Zoutleeuw wilde. Heerlijk en vééél gegeten. Beginnen met uienringen en eindigen met een sundae. Mijn idee van een goede avond.

6. Croqino’s (Oostende)

Een plekje waar we toevallig op uitkwamen toen we een dag in Oostende doorbrachten. Ik zei dat ik zin had in een tosti, ik keek op, en opeens stonden we voor Croqino’s. De place to be voor alle soorten croques.

7. Sushi Potala (Blankenberge)

Nog eens sushi? Nog eens sushi. Lange tijd moesten de inwoners en toeristen van Blankenberge het zonder doen, maar sinds eind 2016 (denk ik), kan men ook aan dat stukje kust genieten van heerlijke sashimi, maki en nigiri.

8. Wandelen in de Cicindriavallei (Sint-Truiden)

En we gaan weer wandelen, deze keer in Sint-Truiden.

9. Hotel Moon (Sint-Niklaas)

Ondertussen is het al anderhalf jaar geleden dat ik hier overnachtte. Vriendelijke mensen, een super Instagrammable kamer en dat op slechts een paar honderd meter van het station van Sint-Niklaas. Ook de Grote Markt ligt op wandelafstand.

10. Wandelroute N1 (Nommern)

En we gaan toch nog eventjes net de grens over, naar Luxembourg. We maakten hier een prachtige wandeling in het dorpje Nommern, op een dik halfuur van het centrum van Luxembourg.

En dat was het voor dit jaar! In 2017 plaatste ik amper 15 blogposts online, dit jaar ging dat al een stuk beter met 40 stuks. Da’s meer dan het dubbele! Hopelijk kan ik in 2019 mijn doel van 2 blogposts per week (en dus 104 op een jaar) halen. Ik heb er in ieder geval veel zin en ben super gemotiveerd!

Leave a Reply