GENK | Tuinbeurs 2013

Dit weekend kon je in de Limburghal in Genk terecht voor de Tuinbeurs van 2013! Als Limburgse volg ik natuurlijk Limburg Actueel op Twitter, en daar las ik dat je kon meedoen aan een wedstrijd om een duoticket voor deze beurs te winnen. Ik twijfelde geen seconde! En ik heb dus ook gewonnen, waarvoor dank, Limburg Actueel!

Het was voor mij niet ver reizen, een halfuurtje op de bus naar Genk en dan een 15-tal minuten wandelen. Bij het binnengaan moest ik m’n naam zeggen en die streepte ze dan door. Wel leuk, zo op een lijst staan, haha.

Voor beelden verwijs ik je graag naar het filmpje onderaan het artikel. Er was best veel te zien, wat meer bloemen was leuker geweest (tja, ik hou van bloemen), maar toch, dit was echt de ideale plek om inspiratie op te doen, heerlijk.

Natuurlijk heb je op beurzen ook altijd drank- en eetkraampjes. Dat was hier niet anders, maar hier waren het geen alledaagse hamburgers en frieten, maar fancy macarons! En als ik macarons zie, dan kan ik écht niet weggaan zonder er te kopen. Dit zijn champagnemacarons en ze kostten €1 per stuk.

Als je meer informatie over de beurs wil (over de exposanten bv.), verwijs ik je graag door naar hun site. Wil je meer weten over de Limburghal in Genk? Hun site vind je hier.

En bij deze: het filmpje. Het is geen HD-kwaliteit, maar ik denk dat het wel duidelijk is wat er allemaal te zien was!

Het filmpje eindigt op het einde nogal plots, maar dat komt omdat ik oorspronkelijk een ander nummer had maar YouTube vond dat niet zo leuk dus heb ik een nummer van YouTube gekozen.

Leave a Reply