IEPER | In Flanders Fields Museum

Dat ik in Ieper ben geweest, kon je hier al lezen. Dat ik er gegeten heb in het In Flanders Fields Museumcafé, hier. Maar ik heb nog niets verteld over het museum zelf! Dat kan je nu hier (gewoon hieronder dus) lezen!

Als je binnengaat, moet je door deze awesome laserdeurtjes. Je krijgt een poppy-armband met een chip (die je achteraf kan houden, of je geeft ‘m terug en krijgt ook je €1 waarborg terug) en a.h.v. deze chip kan je het museum binnen.

Eenmaal binnen en de trap op, kom je bij deze machines. Hier gebruik je je armband voor de tweede keer. Je geeft je naam en afkomst in en op die manier kan je misschien wel mensen uit de oorlog ontmoeten vanuit jouw regio!

Klaar! Mijn bezoek kon beginnen. Hieronder zie je nog een foto van een machine waarbij je je armband moest gebruiken. Ik vond het super, zo interactief! Op het einde kon je ook een PDF naar jezelf laten mailen met je ‘persoonlijke’ ontmoetingen.

Meer foto’s vind je hieronder, anders werd het artikel wel erg lang. Klik op een foto voor een vergroting!

[nggallery id=1]

 

  
Prijs: de inkom was voor mij als 22-jarige maar een euro. De juiste prijzen vind je hier.
Adres: Lakenhallen – 8900 Ieper
Bereikbaarheid: vanaf het station loop je constant rechtdoor. Het valt meteen op als je aan de Lakenhallen bent, het is écht iets waar je onmogelijk naast kunt kijken!
Officiële website: In Flanders Fields Museum

One Comment to “IEPER | In Flanders Fields Museum”

Leave a Reply