HASSELT | Streetart deel II – mirrors, graffiti & light switches

Twee maanden geleden schreef ik al eens iets over streetart in Hasselt. Toen ging het over de geweldige Pablo Delgado-werkjes, de eend van ARYZ en de uil van ROA. Dit keer ga ik het over iets andere werken hebben. Werken die je kan aanraken. Oke ja, graffiti kan je ook aanraken maar dit is anders. Maar goed, je zal wel zien! Ik ga beginnen met wel wat ‘gewone’ graffiti.

I. GRAFFITI

Te beginnen met … eentje die eigenlijk al weg is. Maar ik vond hem zo geslaagd dat ik hem toch eens wilde delen. Darkwing Duck!

Blue, Billy, Pest & Oli-B, Hasselt

Blue, Billy, Pest & Oli-B

Insa

Insa

B-art, Ucon & Amatic Hasselt

B-art, Ucon & Amatic

SMUG Hasselt

SMUG

Resto Hasselt

Resto

Din Din Hasselt

Din Din

James Cochran Hasselt

James Cochran Hasselt

James Cochran

Amatic Hasselt

Amatic

UCON Hasselt

Ucon

En deze … Ja, het is niet echt graffiti maar ik vind het gewoon grappig, en daarom mag hij erbij!

II. MIRRORS

Mysterieuze spiegeltjes/tegeltjes. Ik vind nergens van wie ze zijn, zelfs Street Art Belgium weet het niet. Ik vind ze alvast heel leuk, maar een beetje moeilijk te fotograferen (ze hangen hooooog). Weet jij er nog eentje zijn? Let me know!

This mirror may be offensive to assholes like you

There’s no such thing as free wifi

Deze vind ik het leukste, de monocle. Deze foto heb ik een paar maanden terug gemaakt, iets waar ik nu heel blij mee ben, want toen ik gisteren terugging voor een foto zonder mijn hoofd, bleek hij weg te zijn! Ik heb er ook eentje waar ik probeer in de spiegel te passen, maar dat lukte niet zo goed, haha.

III. LIGHT SWITCHES

En last but not least, de lichtknoppen. Op random plaatsen, zonder enig nut. Ik vind het leuk, speciaal, kunstig (is dat een woord?). Helaas vind ik er maar twee, ook hier geldt: weet jij er nog zijn: laat het me weten!

2 Comments

Leave a Reply