Zo hey, lang geleden dat ik nog eens een Top 3 heb gegeven van iets. Ik heb het eigenlijk nog maar één keer gedaan, met hotels. Hier. Maar helaas heb ik geen geld om veel hotels af te gaan. Geld om te eten daarentegen, dat heb ik gelukkig wel. En ik heb dus wel al enkele broodjeszaken bezocht, waarvan ik nu mijn Top 3 ga geven, drie broodjeszaken waar ik met véél plezier terugkom!

#3: De Stadsomvaart, HasseltDe Stadsomvaart, Hasselt

Op nummer 3 staan de broodjes van De Stadsomvaart te Hasselt. Ooit (dit jaar ergens, maar vraag me niet wanneer) kwam ik deze zaak tegen, al Googelend naar broodjes in Hasselt. De site zag er heel mooi en strak uit, en er is veel keus in broodjes. Ik moest en zou er dus eens naar toe gaan, iets wat me zo’n maand geleden met Stefan gelukt is. En wees maar zeker dat ik hier terugkom! Het broodje op de foto is een smos, en ik weet helaas niet meer of het een grote of kleine was, maar ons kennende was het waarschijnlijk een grote.

Grote smos: €3,40 | Officiële website

#2: ‘t Koffiekoekje, Maaseik

't Koffiekoekje, Maaseik

Op nummer 2 staat ‘t Koffiekoekje in Maaseik, wat al eens vermeld geweest is in dit artikel. Hier heb ik geen smos gegeten (normaal speel ik altijd op safe met een smos), maar op aanraden van Stefan ging ik voor een broodje gehaktbal. Dat zou zogezegd een heerlijk broodje zijn en fuck ja, dat was het! Ik kan eigenlijk niet wachten om er nog eens een broodje te gaan halen (ja Stefan, dit is een subtiele hint naar jou).

Groot broodje gehaktbal: €4,00 | Officiële website

#1: Lunchcorner Mika, Hasselt

Lunchcorner Mika's, Hasselt

En voor mij toch wel op nummer 1, Lunchcorner Mika in Hasselt. Elke keer ik daar een broodje eet, is dat weer puur genot. Oke, de laatste keer iets minder, het broodje was hard en zonder drank kreeg ik het niet geslikt. Mààr ik ga ze niet afbreken op één negatieve ervaring, want alle andere keren was het er geweldig! Plus, je kan er gezellig boven zitten met uitzicht op een stukje Tweetorenwijk in Hasselt. Love it!

Grote smos: €4,00 | Officiële website

Leave a Reply