Aah, augustus. Herexamens enzo, oh the joy. Ik heb natuurlijk de hele maand geleerd! Nee, toch niet. Pas op, ‘t is niet dat ik niet wou, ik ben alleen niet het type dat iets wat ze in het begin van de maand studeert op het einde van de maand nog weet. Nope, ik kan dat gewoon niet. Dus heb ik andere dingen gedaan.

Mijn augustus begon terwijl ik bij Stefan was. En de eerste dag zijn we al meteen ergens gaan eten, meer bepaald bij ‘t Sjasse (1). De dag daarna zijn we naar het Station van Asch (2 & 9) geweest om vervolgens naar Harmonic Fields (3 & 8) te gaan, en daar achteraf nog wat te drinken, in mijn geval een Kriekje (4). In het weekend zijn we gaan poolen (5), heb ik zalig bier gedronken, Kasteelbier (6) en zijn we ‘s avonds nog eens gaan eten in ‘t Bakkemieske (7). Op deze foto zie je het gerecht Strammer max, ziet dat er niet geweldig uit?

De eerste echte maandag van de maand zijn we een dagje in Heinsberg geweest. Veel foto’s van ons gemaakt (love it) (1), een lekkere boerenomelet gegeten (2), die ik overigens nooit opgekregen heb en zalige milkshake gedronken (3). De 4e foto is een random foto van mij en Stefan’s hond Molly. Normaal ben ik niet zo’n hondenmens, maar dit is echt wel een schatje. Woensdag hebben we een dagje in Sint-Truiden doorgebracht, en o.a. de crypte bezocht (5). ‘s Avonds hebben we daar weer supergezond gegeten (ahum) bij pizzeria Hacka (6). In het weekend ben ik voor het eerst in mijn leven gaan karten, waar ik zo slim ben geweest mijn arm op de knalpot te leggen. Hier was de blaar vers (7), maar nu zie ik het nog altijd … Gelukkig heb ik de pijn kunnen wegeten (ik overdrijf graag) met een heerlijk ijsje (8) in Bree. En zondag ben ik met Casey naar Marktrock in Leuven geweest (9), om eindelijk mijn vroegere idolen van K3 eens in het echt te zien. Helaas, veel ouders die hun kinderen in hun nek moesten zetten waardoor wij dus voor niets naar daar gegaan zijn.

De tweede maandag van de maand ben ik met Casey een dagje naar Gent geweest (1, 2, 3). Twee dagen later zat ik alweer in Sittard, Nederland met Stefan (4, 5, 6). Over die voorbije twee weken komt nog iets online. Verder hebben we in die week weer eens lekker gezond gegeten (alleen die frieten zijn van mij! En het waren de allerlaatste van de frituur, haha), nog zoveel mogelijk Harry Potter films gekeken en als laatste in de auto gezeten (boeiend, maar die foto vond ik wel iets hebben).

De derde maandag van de maand heb ik in Genk doorgebracht (1, 2). Niet de bedoeling, maar het was uiteindelijk wel leuk. Helaas wel vreemd weer, onweer en tegelijk ook zon, niet direct mijn idee van zomer. Dinsdag ben ik lid geworden van een fitness (wooooo!) (3), eindelijk ga ik mijn droomlijf krijgen! Die avond heb ik ook eens gekookt voor Stefan, iets gemakkelijk want een keukenprinses ben ik helaas niet: rijst met kip in zoetzure saus (4). De dag erna lieten we andere mensen ons eten weer maken, ‘s middags zalige broodjes van Lunchcorner Mika (5) en ‘s avonds, na een avondje cinema, Quick (6). Foto 7 is een random foto van zijn kat, maar foto 8 is nog net iets leuker: hier had Stefan wat voor ons gemaakt: pudding, ow yeah! De dag daarna hebben we de allerlaatste HP samen gekeken, samen met alweer zo’n gezond eten … (9) En dan was ik verbaasd dat ik 4 kilo aangekomen was, damn.

En dan zitten we alweer aan de laatste week van augustus. Weer zo’n maand die voorbij gevlogen is. Oke, de eerste foto is eigenlijk nog van het weekend ervoor, op een fuif in Maaseik (End of Summer party). De tweede foto is ook weer zoiets random, maar wel een van de lekkerste dingen die er zijn (in de Action te vinden!). De derde foto is een schattige foto van onze nieuwste kat Ly-o. Op 4 heb ik foto’s van mij en Stefan boven m’n bed gehangen, heerlijk om bij in slaap te vallen. Dinsdagavond heb we weer gezondigd (ik betwijfel of wij eigenlijk ooit gezond eten) met een zaaalige Bicky Royal (ja, ik ook). Foto 6 is zijn studeermotivatie voor mij, iets waar ik naar kon kijken als ik het niet meer zag zitten. En eerlijk is eerlijk, het hielp toch wel. Danku schat! Foto 7 is hoe mijn leeromgeving eruit zag: bloemen, een Starbucks tas vol soep en te veel boeken naar mijn goesting. Gelukkig is Stefan vrijdag even langsgekomen om me te verrassen met Oreo’s (nom!) en Aquarius. Oke, het waren 2 doosjes en 2 flessen maar die waren op voor ik een foto kon maken, oepsie. De laatste foto is ook meteen mijn ‘laatste avondmaal’. Gegeten op 31 augustus, want op 1 september wil ik terug wat gezonder gaan leven. Geen Bicky’s, frieten, kebab of andere troep meer. Eens zien of ik dat aankan!

Bring it on, September!

One Comment

Leave a Reply