Hasselt kermis 2013

Momenteel is het weer kermis in Hasselt! Oké, dat klinkt te enthousiast want ik hou eigenlijk niet van kermissen. Veel te veel eten wat ik niet mag eten want ik probeer gezond te zijn en veel te veel dingen waar ik niet in durf (hallo, die attracties zijn daar maar gezet om een weekje te staan, da’s toch niet veilig?). Maar er zijn gelukkig wel genoeg andere lefgozers op de wereld die ervoor kunnen zorgen dat die kermismensen ook hun brood verdienen. Ik heb ook mijn steentje bijgedragen hoor, alleen niet in dingen die overkop gaan …

Veel valt er eigenlijk niet te zeggen over een kermis. Dus dit gaat vooral een artikel met foto’s zijn. De kermis is begonnen op zaterdag 21 september en staat nog tot en met zondag 29 september 2013.

See Sturm Bahn

Ik en Stefan (ik zie eruit alsof ik bang had, maar dat was dus niet he)

Kuikentje Piep in het Lunapark!

Deca Dance, ga ik elke keer weer in maar schreeuw ik ook weer elke keer de longen uit m’n lijf in

Een waarzegger

Wild Mouse

Stefan laat zien hoe het moet

Devil’s Manor


Prijs: de meeste attracties zijn, zoals ik het zag, om en bij de €4.
Adres: Kolonel Dusartplein – 3500 HASSELT
Bereikbaarheid: te voet vanaf Hasselt station, of eventueel de gratis Boulevardpendel naar het Dusartplein.
Website: Hasselt.be

2 Comments

Leave a Reply