Aaaah, Parijs. Ik ben verliefd op die stad, al zo lang ik me kan herinneren, en dat terwijl ik er nog nooit geweest ben. “What, ben je nog nooit in Parijs geweest?” hoor ik mensen wel eens zeggen. Nee, ik hoor niet bij de lucky few die er bv. met school geweest zijn. Nee, daar ben ik mee naar Ierland en Oostenrijk geweest. Maar Parijs is echt mijn droom. En omdat ik er hoop voor mijn 25e geweest te zijn, hier een inspiratie-artikeltje! Waarschuwing: er zitten veel Eiffeltorens in.

Ah, ontbijten met croissants en sinaasappelsap op een balkon met uitzicht op Parijs. Love it!

Eigen foto! Macarons die ik gekocht had in Antwerpen, maar zo opnieuw zou kopen in Parijs. Uiteraard.

Arc de Triomphe

Macarons van Ladurée

Het Louvre

Galeries Lafayette

Bronnen foto’s: Tumblr, Facebook, Twitter, Google

Ben jij al in Parijs geweest? Zo ja, wat vond je er van, en wat raad je zeker aan om te bezoeken?

4 Comments

  1. Prachtige plaatjes. Ik ben wel ooit in Parijs geweest, maar volgens mij was ik toen een jaar of 15 en ik kan me er eerlijk gezegd weinig meer van herinneren. Ik zou er graag nog eens naartoe willen, maar ergens heb ik het idee dat Parijs meer gehyped is dan dat het echt is zeg maar. Als je begrijpt wat ik bedoel.

    Reply

Leave a Reply