Zo’n lijst met zaken waar je echt eens wil gegeten hebben, iedereen heeft dat toch? Zo ook ik (en mijn lijst is enorm lang). Eén van die zaken is The Filling Station in Lanaken. Ik spotte dit restaurant toen ik met Stefan onderweg was naar de Euroscoop in Lanaken. En ik ga nu laten zien waarom ik daar zo nodig eens wil gaan eten!

The Filling Station, the place to be voor fijnproevers!
Restaurant Filling Station verwent je met specialiteiten waaronder heerlijke spare ribs en Mexicaanse fajitas. Voor een lekker Amerikaans avondje uit, in de perfecte locatie met een trendy interieur.
Filling station, the place where you get good food and a good feeling.” staat op hun site te lezen. Dat alleen al klinkt zeer goed!

Bon, ik denk dat de foto’s in dit artikel genoeg zeggen. ‘t Is niet zo dat ik die-hard fan ben van een Amerikaanse look, maar ik denk echt wel dat als je hier binnen bent, je je meteen in Amerika waant en dat idee vind ik awesome! Of moet ik zeggen ‘amaaazing’? In ieder geval, deze plek heeft alles om je die Amerikaanse feel te geven: luipaardprint, Elvis Presley, pin-ups, motors, …

Ook de menukaart doet me watertanden. Ze hebben voor elk wat wils, van appetizers naar soups over starters naar de real American deal: American burgers, steaks, spare-ribs, … Maar gelukkig, voor de mensen die graag gezond willen zijn (zoals ik 90% van de tijd, maar ik laat me ook eens graag gaan) hebben ze ook salades, en voor de dessertfans onder ons hebben ze dessertjes met geweldige namen: Meet Joe Black, Going Bananas, Strawberry Love Fields, Lovers Coupe, Rocky Road Chocolate Madness, Chocolate Moose Explosion, … Hoé fantastisch zijn die namen?

Ik weet alvast wat ik ga eten als ik er ooit geraak: The Classic Cheeseburger (originele Amerikaanse hamburger van 220 gram met cheddar kaas en garnituur) en als dessert (als ik dat dan nog binnenkrijg, maar hey, er is altijd plaats voor dessert) een Lovers Coupe, omdat het ‘het ultieme verrassingsdessert is voor tortelduifjes’. Oh, hou je niet van kaas, dan raad ik je aan niet tussen de burgers te kijken, want slechts één van de 12 hamburgers heeft geen kaas. But who doesn’t love cheese, right?

Bron foto’s: site Filling Station

Informatie The Filling Station  
Adres: Tournebride 53 – 3620 LANAKEN
Bereikbaarheid: de dichtsbijzijndste bushalte is Lanaken Tournebride. Hier stoppen vele bussen: 20a, 25, 45, 61 en 63! Je raakt er dus vanuit verschillende steden in de buurt.
Website: The Filling Station

5 Comments

    1. Jimmy

      En daar blijft het dan ook bij kom je om 19u30 binnen en bestel je een voor gerecht en hoofdgerecht en om 22u sluit de zaak volledig dit ontdek je dan als je om 21u45 na het eten nog iets te drinken besteld en dan als antwoordt krijgt neen want we sluiten om 22u volledig en het eten??? Mijn hoofdgerecht entrecote geen saus gevraagd krijg ik hem met kruidenboter zonder dat ik daar naar gevraagd heb een geluk dat ik dat lust maar er zijn mensen die dat niet eten mijn vlees heb ik dus na het wegschuiven van de kruidenboter gevonden denk 100 a 150 gr vlees. Dit is de eerste en dan ook laatste keer dat ze mij daar gezien hebben.

      Reply

Leave a Reply