(bron foto)

De dienst Toerisme van Mechelen heeft sinds woensdag een nieuwe uitgave: ‘Horen, zien & Mechelen‘. Een ‘belevingsgids’ die je meeneemt op een ‘zintuiglijke ontdekkingstocht’ door de stad!

BELEVINGSGIDS

De bedoeling van de gids is de toerist op eigen houtje de stad te laten ontdekken, te laten ruiken, te laten voelen. Je wordt ondergedompeld in een echt ‘Mechelen-gevoel‘. Je kan genieten van de klanken van de beiaard, de geur van natuur of bier, de schoonheid van historische kerken, … In de belevingsgids is speciaal plaats open gelaten om je eigen notities te schrijven, om er een echt souvenir van te maken.

(bron foto)

PRIKKELPAKKET

Wil je het allemaal nog net een beetje meer ‘beleven’? Dan kan je ook het Prikkelpakket kopen, een speciaal bonnenboekje. Met deze bonnen kan je bier proeven bij brouwerij het Anker, ambachtelijke pralines degusteren, een puntzakje frietjes eten of een heerlijk stukje appeltaart!

PRIJZEN

Belevingsgids ‘Horen, zien & Mechelen’: €4,90
Prikkelpakket: €5,00
Belevingsgids + 1 Prikkelpakket: €8,90
Belevingsgids + 2 Prikkelpakketten: €12,90

Mechelen heeft mijn nieuwsgierigheid alvast geprikkeld: ik ben van plan deze herfstvakantie een dagje naar Mechelen te gaan en mijn zintuigen los te laten op deze stad, inclusief belevingsgids en Prikkelpakket. En als dat doorgaat, lees je dat hier!

One Comment to “NIEUWS | Mechelen prikkelt zintuigen van toeristen”

Leave a Reply