Ik herinner me de dag dat ik mijn diary van september online zette nog alsof het gisteren was .. En nu is oktober alweer voorbij! Oké, officieel is oktober nog niet echt voorbij want je hebt vandaag nog. Maar ik denk niet dat er nog iets spannends gaat gebeuren, ook al zou dat eigenlijk wel moeten want het is tenslotte Halloween .. Goed, op naar mijn diary!

Diary oktober 2013

WEEK 1

Ik zette de maand goed in met Stefan op Weert kermis. Schitterend vuurwerk, lekkere (maar de Belgische zijn toch lekker beter, neh) frietjes en een prachtig reuzerad waarvan ik nog steeds spijt heb dat ik er niet ingekropen ben. Op de derde foto zie je een random foto van ons avondmaal (Stefan zijn in dit geval, ik had pizza). De naam vond ik niets (die weet ik helaas niet meer), maar toen ik het gerecht zo voor z’n neus zag vond ik het er eigenlijk best lekker uitzien …

En dan onze dogtags! Deze hebben we laten maken op Weert kermis. Voor ‘t geval het niet goed leesbaar is, er staat ‘Stefan & Nicky – 15-06-2013 – Nothing else matters‘ op. SInds we deze hebben laten maken draag ik echt geen andere ketting meer, ik ben er zo blij mee.

WEEK 2

De tweede dinsdag van de maand hebben we het Jenevermuseum in Hasselt bezocht. Mijn bedoeling was: ‘super uitgebreid artikel met veel foto’s!‘, maar het museum dacht daar anders over: foto’s maken mag, mits ze voor persoonlijk gebruik zijn. Jammer! Hopelijk vinden ze het niet erg dat ik één fotootje gebruik voor dit artikel ..

Feestje! Vrijdagavond gingen we naar de Chirofuif in Opoeteren. Eerlijk is eerlijk, ik voelde me er best oud tussen de 16-jarige pubers. Maar de muziek was goed, en dat geldt ook voor het gezelschap. Geslaagd feestje dus, waarvan ik helaas nog niet meer foto’s heb.

Een dag later, met de drank van de vorige nacht nog in mijn lichaam, gingen we gezellig op café met een vriend van Stefan. Ik wilde het eerst bij water houden, maar ik hoorde het Kasteelbier Rouge mijn naam roepen ..

Zondagavond gingen we naar de bios, naar Metallica – Through the Never kijken! Stefan is gek op Metallica en ik vind ze ook elke dag beter en beter. De film speelde helaas niet in de Euroscoop in Genk en Maasmechelen (why?), dus reden we naar Lanaken. Met mezelf in een aangepaste outfit!

WEEK 3

Dinsdag speelde de Rode Duivels tegen Wales én waren Stefan en ik 4 maanden samen. Dubbel feest! De match zijn we gaan volgen in de Irish Pub in Hasselt, met uiteraard elk een Snakebite in de hand (in dit geval: op tafel).

Diary oktober 2013

Die vrijdag hebben we onszelf ook nog nuttig gemaakt. We hebben samen ons eerste meubel in elkaar gezet! Oké, momenteel staat de kast bij mij op kot maar als we ooit een eigen plek hebben gaat die kast mee. Dus het is voor mij al een beetje ‘onze’ kast! Op deze foto is -ie leeg, maar nu is hij volledig opgevuld. Na al dat harde werk met die kast zijn we ‘s avonds gaan genieten van sushi bij Oishii in Hasselt.

In het weekend hebben we onze eerste herfstwandeling gemaakt! Herfst is mijn favoriete seizoen en ik heb echt te veel foto’s gemaakt. Dit is er eentje van, een rode paddestoel met witte stippen. Dit is een paddestoel zoals je ze zelf standaard zou tekenen, maar ik had er zo nog nooit eentje in het echt gezien. Vind ik leuk!

WEEK 4

Na me weer een week door de lessen op school gesleept te hebben (ik overdrijf, ja) gingen Stefan en ik vrijdagavond met zijn ouders sushi eten in Weert (Nederland). Beste. Sushi. Ooit. Sorry, ik heb mijn liefde al volop ge-uit in het artikel van dinsdag. Maar toch, echt, als je hier in de buurt bent, ga hier eten. Spijt krijg je niet.

De dag erna zijn we weer naar Weert gereden, ditmaal enkel Stefan en ik. Mijn doel was alle molens die in de nabije omgeving waren zien, maar dat is niet helemaal gelukt. Wel hebben we er lekker geluncht (dit is mijn Schots broodtaartje, binnenkort online) en veel rondgewandeld. Om te eindigen een random foto van mijn liefste en ik in Weert, aan het stadspark en random herfstblaadjes!

Hoe zag jouw oktober eruit?

 

One Comment

Leave a Reply