Brasserie Nestor

(bron foto)

Mijn vorige (en eerste) ‘to do’ is alweer bijna een maandje geleden (Filling Station in Lanaken, remember?), dus ik vond het tijd om weer eens een plekje te laten zien waarvan ik niet kan wachten het te bezoeken! Die eer valt vandaag te beurt aan brasserie Nestor in Lubbeek! Alle foto’s die je hier ziet komen van hun Facebook-pagina, die je hier vindt.

Brasserie Nestor

(bron foto)

Brasserie Nestor vond de inspiratie voor hun naam bij Kuifje, of beter: de butler uit de strips. De zaak ligt vlakbij fietsknooppunten 20 en 22, wat voor mij (ik hou van fietsknooppunten volgen) heel interessant is. Jammer genoeg is het nu niet bepaald fietsweer! Maar zelfs met de bus zijn ze te bereiken, aan de bushalte vlakbij stoppen maar liefst 4 lijnen: de 370, 374, 524 en 590.

Brasserie Nestor

(bron foto)

En kijk die foto’s! Deze komen allemaal van hun Facebookpagina, en ik vind ze schitterend (welke camera gebruiken jullie, mensen van brasserie Nestor?). Krijg je daar geen ongelooflijke honger van? Ik alleszins wel. En om die reden kan ik niet wachten om er eens te gaan eten. Deze plek staat echt al maanden op mijn to do-lijstje en nu deel ik ‘m met jullie. Om te eindigen nog wat foto’s van hun Facebookpagina, want ze zijn echt de moeite.

Brasserie Nestor

Perfect goudgele vierkante frieten (bron)

Brasserie Nestor

Zandlopertjes bij de thee om hem perfect op smaak te krijgen (bron)

Brasserie Nestor

Caesar’s Salad met kip (bron)

Brasserie Nestor

Trio van grijze garnalen, klinkt geweldig, toch? (bron)

Moest het nog niet opgevallen zijn, ik ben super enthousiast. Of ik dat nog ga zijn als ik er geweest ben? Geen idee, maar ik vermoed van wel. Reden te meer om er zo snel mogelijk eens langs te gaan …

Wat vind jij van deze zaak?

Informatie Brasserie Nestor   
Adres: Staatsbaan 261 – 3210 LUBBEEK
Website: Brasserie Nestor

One Comment to “TO DO | Brasserie Nestor in Lubbeek”

Leave a Reply