Maasmechelen Village

Veel mensen denken bij het horen van Maasmechelen meteen aan Maasmechelen Village. Wie kent het outletshoppingcenter nu niet? Juist ja. Maar nog niet iedereen is er eens geweest. Begrijpelijk, voor mensen uit pakweg Ieper of Brugge is het al gauw een 200 km rijden. Is het dat waard? Goh, wie ben ik om daarover te oordelen?

Maasmechelen Village

Zelf ben ik nog nooit met een zakje vol kleren of tassen buitengewandeld in Maasmechelen Village. Pas op, ‘t is niet dat ze geen mooie dingen verkopen, het is alleen voor een studentje een beetje te duur. Kan je wel wat meer uitgeven, is Maasmechelen Village de ideale plek voor een dagje shoppen. Een dagje, zegt u? Ja, Maasmechelen Village is echt een stadje op zich, zoals blijkt uit de foto’s in dit artikel. Kijk gezellig verder en oordeel zelf!

Maasmechelen VIllage

Ik heb MMV eind oktober bezocht, en ze waren hier toen al volop in de feestdagen-sfeer. Op de eerste foto zie je hoe MMV er ‘s avonds uitziet, wij gingen hier net naar de Euroscoop om een filmpje mee te pikken. Prachtig, toch?

Maasmechelen Village

Wat vind je hier nu zoal? Merken aan lagere prijzen, zoveel is zeker. Ze hebben winkels van Michael Kors (love his bags!), Swarovski (hello bling bling), Furla (remember de Candy bag waar ooit veel over gepraat werd?), …

Maasmechelen Village

Maar ook voor je fashionable sportkleren kan je hier terecht. Ze hebben een heuse Nike Factory Store (helaas niet de leuke shirtjes met bedrukte zinnen), Asics, Björn Borg, Lacoste, Puma,

Maasmechelen Village

Voor je kinderen (als je die hebt, that is) vind je hier K.I.D.S, Kid’s Story, Noukie’s, Petit Bateau, River Woods Kids & Babies, en natuurlijk ook de grotere merken met een kinderkledingafdeling zoals Levi’s, Lacoste, Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein Jeans,

Maasmechelen Village

Ook zijn hier diverse winkels waar je kan eten/voedingswaren kan kopen. Voorbeelden zijn Ellis Gourmet Burger, Gastronomia Cellini, Leonidas, Lindt (chocolade!), Neuhaus, The Foodmaker, …

Maasmechelen Village

Tijdens het shoppen kan je in dit dorpje gelukkig ook even naar het toilet wanneer de nood hoog is. Mooie propere toiletten staan gratis (toen toch) op je te wachten!

Maasmechelen Village

Meer op zoek naar items om je huis op te smukken? Dan kan je je slag slaan bij Anne de Solène, Bang & Olufsen, Dome Deco, Home & Cook, Le Creuset, Leonardo, Möve, Ralph Lauren Home of VIlleroy & Boch. Eerlijk is eerlijk, ik had nog nooit van één van deze winkels gehoord, buiten Bang & Olufsen (bedankt The Devil Wears Prada) en Ralph Lauren Home.

Maasmechelen Village

Uiteindelijk vind je ook nog lingerie van o.a. Hunkemöller en Marlies Dekkers. Maasmechelen Village heeft voor iedereen wat wils! 

Maasmechelen Village

MMV wordt uitgebaat door de Britse firma Value Retail, die naast Maasmechelen Village nog acht andere outletcentra in heel Europa uitbaten:

Ook hebben ze nog een center helemaal in Suzhou/Shanghai: Suzhou Village.

Nu volgen enkel nog wat foto’s, en onderaan het artikel vind je informatie als adres en website!

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

 Facebook Twitter Foursquare
Prijs: toegang is gratis, hoeveel je uitgeeft beslis je natuurlijk zelf!
Adres: Zetellaan 100 – 3630 MAASMECHELEN
Website: Maasmechelen Village

2 Comments

Leave a Reply