Ik ben en blijf een vrouw, wat betekent dat ik er ook altijd graag goed uitzie. Slaag ik hier altijd in? Nee, dat ga ik niet beweren, maar dat probeer ik wel. Een belangrijk item van mijn citytrip-outfit is het paar schoenen. Want je loopt er toch een hele dag op rond, arme voeten.

Typische wandelschoenen zijn meestal niet de meest fashionable ones, maar gelukkig zijn er nog andere opties om een dagje in rond te wandelen. Schoenen kopen kan je overal, maar als je geen zin hebt om uit huis te komen (hallo, het is koud hoor), kan je natuurlijk ook schoenen online kopen, bijvoorbeeld bij Zalando. En ik ga mijn favorieten modellen laten zien!

Mijn kledingstijl valt niet echt te benoemen. Soms is die classy zwart/wit met hakken en klassieke rode nagels, maar ik draag evengoed een zwarte tas met studs, een leren jasje en zwarte nagellak. Maar hoge hakken zijn natuurlijk niet gemaakt om een hele dag in rond te lopen, tenzij je Victoria Beckham heet. Daarom ga ik verschillende soorten platte schoenen laten zien, voor elke stijl wat wils!

Een paar schoenen dat ik zelf heel vaak draag, zijn Uggs. Oke, Fuggs in mijn geval, fake Uggs. Ik heb geen echte, maar het model is hetzelfde, en daar draait het om. Ze zijn warm, comfortabel en ik vind ze heel leuk! En dan te bedenken dat ik het ooit de lelijkste schoenen ter wereld vond (na Crocs) … Smaken veranderen blijkbaar ook.

Platte, zwarte enkellaarsjes met studs, daar ben ik al een tijd verliefd op. Heb ik zelf een paar? Neen, ze staan me voor geen meter, jammer genoeg! Ik word altijd jaloers als ik een meisje zie met een mooi paar aan haar voeten …

Altijd goed, en passend bij elke stijl zijn ballerina’s. Of je nu houdt van stoer (studs), dierenprint (luipaardprint vind je echt overal), klassiek (zwarte lakballerina’s), … Echt iedereen vind een paar ballerina’s naar z’n smaak. Deze vind ik zelf heel leuk, quilted en studs door elkaar. Deze passen dus bij een stoere én klassieke outfit! Super, toch?

Wat zijn jouw favoriete schoenen als je veel gaat wandelen?

One Comment

  1. Leuk artikel! Ik wandel elke dag gemiddeld 5km en ondanks dat ik msischien nog 2 paar verdwaalde laarzen met hakken in m’n kast heb, draag ik ze bijna nooit meer, sowieso omdat ik op hakken lopen niet echt makkelijk vind. Ik draag afwisselend sneakers en stoere boots. In de winter draag ik ook Uggs (alleen dan van een ander merk) en in de zomer slippers of sandalen. Ik presteer het ook om op slippers gerust een heel eind te lopen, al is dat niet zo goed voor je voeten omdat er totaal geen ondersteuning in zit natuurlijk :)

    Reply

Leave a Reply