Brasserie Matthéo (Beek, Nederland)

Wat ben ik slecht bezig zeg. Eén van mijn goede voornemens was mijn site niet meer verwaarlozen, nou, daar valt veel van te zien. Ja, ik ben één van die mensen die elk jaar ‘new year, new me’ roept, maar daar nooit veel van laat merken. Vooral school speelt parten, de kerstvakantie is amper gedaan of bijna elke leerkracht geeft taken en toetsen (en veel groepswerken, als er iets is waar ik een enorme allergie voor heb is het dat wel). Goed, één van m’n goede voornemens is op tijd artikels maken en een ander mijn schoolwerk de dag zelf al afwerken. Daar ga ik vanaf nu mee beginnen. En het eerste artikel wat je van mij krijgt is dit, brasserie Matthéo in winkelcentrum Makado te Beek (Nederland).

Brasserie Matthéo (Beek, Nederland)

Brasserie Matthéo (Beek, Nederland)

Ik heb hier niets gegeten, enkel wat gedronken. Niet zo gek als je weet dat we in dit winkelcentrum al gegeten hebben bij restaurant De Platschj. Nee, ik ben enkel voor een warme choco gegaan. Waar me opviel dat wat wij kennen als Cécémel, in Nederland gekend is als Chocomel! Hetzelfde logo, kleuren, alles. Wel lees ik op Wikipedia dat er in Cécémel 5,5% cacao zit en in Chocomel slechts 1,9%. Nou, voor mij smaakt het exact hetzelfde hoor.

Brasserie Matthéo (Beek, Nederland)

Maar het is niet de bedoeling dat dit een artikel vol chocomelk-praat wordt, maar dat ik vertel over de brasserie! Het is een heel mooie, originele plek aan het einde van het winkelcentrum, ideaal dus om even uit te rusten alvorens je weer naar huis gaat rijden. Het is rond, dus vanuit elke hoek (haha, er zijn niet eens hoeken in dit ding maar you get my point) kan je rondkijken in het winkelcentrum. Supergezellig! Volgende keer wil ik hier zeker eens wat eten.

Brasserie Matthéo (Beek, Nederland)

Brasserie Matthéo (Beek, Nederland)

Ben jij al eens in winkelcentrum Makado geweest?

One Comment to “BEEK (NL) | Brasserie Matthéo”

Leave a Reply