Makado (Beek, Nederland)

Dat ik in het winkelcentrum van Beek (Nederland) geweest ben, had je waarschijnlijk al door dankzij de artikels van restaurant De Platschj en Brasserie Matthéo. Maar buiten dat eten en drinken hebben we uiteraard het winkelcentrum zelf ook nog een bezoekje gebracht.

Winkelcentrum Makado is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederlands Limburg. Met maar liefst 64 winkels en gratis parking is het toch altijd een bezoekje waard. Naar het schijnt is er zelfs een kinderopvang! Dat weet ik nu niet zeker omdat ik nog geen kinderen heb (nog even houden zo ook). Je moet er wel vroeg naartoe gaan om een parkeerplek te hebben, want het winkelcentrum is drukbezocht. Oh, nog een tip: van 23 t.e.m. 26 januari vindt er in Makado de Makado Mega Markt plaats, en wordt hun centrum omgetoverd tot een koopjesmarkt. Jammer dat ik er zelf niet naar toe kan, want het lijkt me best de moeite. Ik heb in dit winkelcentrum een passpiegel voor amper €17 gekocht!

Makado (Beek, Nederland)

Toen ik hier was, was de kerstperiode nog volop bezig en dat zal je ook wel een beetje terugzien in de foto’s, te beginnen met deze mooie kerstboom die meteen opviel toen we binnenkwamen! Over het algemeen zal het een foto-artikel zijn, met hier en daar wat uitleg over de foto. Enjoy!

Makado (Beek, Nederland)

Hier zie je de buitenkant van brasserie Matthéo, de ronde brasserie in het winkelcentrum.

Makado (Beek, Nederland)

Rechts Kwantum, waar ik mijn spotgoedkope spiegel gekocht heb.

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

De trappen op, en je vindt de toiletten! Wel betalend, ik geloof €0,40.

Makado (Beek, Nederland)

Een reuze Playmobil-figuurtje! Ik vond Playmobil vroeger geweldig, en dit dus ook.

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Gall&Gall, de place to be voor eender welke drank. Een drankparadijs!

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Kaasmarsepein! Of euh marsepeinkaas .. You get my point! Hoe schattig is dit?

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

Makado (Beek, Nederland)

De achteringang, waar wij langs binnen gegaan zijn. Winkelcentrum Makado is zeker de moeite!

 Foursquare
Adres: Wethouder Sangersstraat 314 – 6191 NA BEEK (NEDERLAND)
Website: Makado-Beek

2 Comments to “BEEK (NL) | Winkelcentrum Makado”

Leave a Reply