Broodjesbar Woody's

Toen ik nog in Diepenbeek op kot zat, kwam ik met de bus regelmatig voorbij broodjesbar Woody’s in Hasselt, net voor de grens met Diepenbeek. Ik vond het er altijd heel fancy uitzien en was al lang benieuwd hoe het er was, maar was er twee jaar later nog steeds niet geweest. Tot vorige week!

Broodjesbar Woody's

Toen ben ik er, eigenlijk door toevallige omstandigheden, eindelijk eens geraakt. Hun keuze in broodjes is énorm: koude broodjes, warme burgers, warme broodjes, kipbroodjes, scampibroodjes, … Ook staat in hun specialiteitenmenu altijd goed aangeduid of het gaat om een vlees-, kip-, vis- of vegetarisch gerecht. Daarnaast hebben ze ook nog pasta’s, wraps, paninis, salades en dessertjes zoals chocomousse en tiramisu.

Broodjesbar Woody's

Mijn gezelschap ging voor een koffie, die krijg je hier voor €2,20 inclusief suiker, melk, Candarel en chocolaatje (wat er heel schattig uitzag btw).

Broodjesbar Woody's

Ikzelf ging voor een broodje. een smos (kaas, ham, mayonaise, cocktailsaus en garnituur). Een groot wit broodje, maar je kan ook gaan voor een sandwich, een klein wit, een groot grijs, een prokorn meergranen of een ciabatta. Dit broodje kostte €3,50 en heeft me enorm gesmaakt!

Broodjesbar Woody's

Je kan er gezellig zitten in een mooie, moderne omgeving (I love it, lekker minimalistisch). Er zijn zo’n 40 plaatsen boven in het gebouw. Ik ben nu al aan het bedenken wanneer ik terug zou kunnen gaan, want er zijn nog zoveel broodjes die ik hier eens wil proberen! Ook de geschenkmand (€55 voor 2 personen) lijkt me wel wat. Ben je zelf benieuwd geraakt naar wat ze allemaal verkopen? Hier vind je hun menu!

  
Adres: Pietelbeekstraat 5 – 3500 DIEPENBEEK
Bereikbaarheid: Woody’s ligt langs de Diepenbekerweg dus valt meteen op.
Website: broodjesbar Woody’s

Leave a Reply