Studeren en nog één keer zondigen

Aah, studeren, studeren, studeren. School = fun, echt waar hoor. Het is al geleden van 11 februari dat ik nog een artikel gepost heb. Elf februari! Dat ik mezelf nog onder ogen durf komen. Schandalig.

Wel, het is eigenlijk de schuld van school en mijn gebrek aan planning en een hoop stress. Het is de voorbije maand/anderhalve maand te druk geweest. Ten eerste heb ik morgen examen (hoera!) waardoor ik dus al een week aan het leren ben, en ten tweede heb ik een shitload aan werk gehad voor mijn keuzetraject Citymarketing. Elke week vier nieuwe opdrachten terwijl de vorige soms amper af waren, en vorige week dinsdag maar liefst 5 presentaties op één dag! Tel daar bij dat ik al sinds vorige week dinsdagochtend geen internetverbinding meer op school heb (een hel, geloof me, want ik ‘woon’ hier ook – zit hier op kot/kamers) en je snapt wel waarom ik dood lijk op het Internet.

Goed eten is natuurlijk essentieel

Maar goed, ik ga niet klagen. Ik ben een optimist (oké, dat is deels gelogen, ik ben nog maar een achttal maanden optimistisch maar da’s bijzaak) dus alles komt goed! Na mijn examen morgen heb ik twee weken vrij, en als het weer dan wat meezit kan ik weer wat steden gaan bezoeken. Oh, wat heb ik daar zin in! Ook ga ik nog minstens twee keer sushi eten in Weert (hallo zaligheid), ben ik volop aan het sporten (je vindt me 6x per week in de fitness, jawel) en heb ik ongelooflijk veel zin om weer degelijk werk in m’n site te kunnen steken. Komende periode ga ik alles beter proberen te plannen voor school. I promise! Oh ja, en ook nog ergens een nachtje met m’n liefste in Genk doorbrengen, waarvan je dan ook een hotelreview kan verwachten. En dan ga ik nu nog wat verder leren, zodat ik m’n examen morgen haal …

Liefs, Nicky

2 Comments

Leave a Reply