Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Ik weet het, ik zou me moeten schamen dat ik hier nu nog mee kom. Ik heb lang getwijfeld of ik hier een artikel over zou schrijven, en ‘lang’ is in mijn wereld echt lang. Vijf maanden om precies te zijn. Deze foto is gemaakt in de herfst en we zijn binnen enkele weken alweer lente. Maar goed, ik vond de foto’s heel mooi en wilde ze daarom ook graag delen!

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Zoals je waarschijnlijk al door had, ben ik met Stefan gaan wandelen in Rotem, vijf maanden geleden, toen het nog heerlijk warm weer was (mis je het ook al? Ik anders wel). Het gebied waar we zijn geweest heet Bergerven, een ‘natuurontwikkelingsgebied’ van 577 ha groot wat zich uitstrekt over Rotem en Neeroeteren. Het gedeelte van Neeroeteren hadden we al bezocht, dus het gedeelte in Rotem moest natuurlijk ook aan de beurt komen. En daarvan zie je nu de foto’s!

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Rotem (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Zo, dat waren mijn foto’s! Een tip als je hier gaat wandelen: doe géén ballerina’s aan! Oké, dit kan logisch klinken, maar ik deed het wel. Goed, het was een ongeplande wandeling dus ik heb een excuus, maar toch: don’t. Geloof me.

Wat vind jij van dit natuurgebied?

Leave a Reply