Bar Bouffe

Zoals je vorige week al kon lezen in m’n diary, heb ik een week geleden ontbeten bij Bar Bouffe, in het Ziekenhuis Oost-Limburg. Ik vond het eerst een beetje apart, zo’n degelijke, fancy eetgelegenheid in een ziekenhuis, maar aan de andere kant: het hoeft tegenwoordig al lang niet meer allemaal saai wit te zijn. Integendeel, dit maakt een ziekenhuisbezoek zoveel aangenamer.

Ze hebben een uitgebreide menukaart. Vooral ‘snelle’ zaken, als broodjes, sandwiches, panini’s, … maar ook grotere gerechten met bv. biefstuk.

Bar Bouffe

Hierboven zie je de afhaal-bar. Zo noem ik het alleszins. Als je iets komt halen om mee te nemen (veel keus!) kan je dat hier doen. Wil je liever iets bestellen en ter plaatse oppeuzelen? Dan kan je ergens plaats nemen en komen ze je bestelling opnemen.

Bar Bouffe

De binnenkant vind ik heel sfeervol gemaakt. Kijk wat een geweldige lamp!

Bar Bouffe

En dan is er nog onze bestelling: het mini ontbijt. Terwijl de operatietafel verder in het gebouw vol lag met mijn liefste onder narcose, lag mijn tafel vol met een croissant, sandwich, kaas, hesp, thee en fruitsap. Dit hoorde allemaal samen bij het mini ontbijt wat je voor €7 (!) kan bestellen. Da’s echt geen geld voor wat je krijgt! Kaas en hesp heb je sowieso, dan kan je nog kiezen voor croissant/chocokoek, sandwich/pistolet en thee/koffie. De vetgedrukte zijn degene waar ik voor gegaan ben. Je krijgt zelfs twee zakjes thee, genoeg voor twee koppen dus. Zalig! Ik hoop hier snel (want: lekker!) en niet snel (want: het is en blijft een ziekenhuis) terug te komen. Als je ooit in het ZOL moet zijn en honger hebt/tijd te doden hebt, kan ik je aanraden die tijd hier door te brengen!

INFORMATIE
Adres: ZOL, Schiepse Bos 6 – 3600 GENK
Prijs: €€
Cijfer: 9/10

2 Comments to “GENK | Ontbijten bij Bar Bouffe in het ZOL”

Leave a Reply