(bron)

Op de blog van Ester lees ik altijd de leukste tags. Vaak denk ik “dat moet ik ook een keer doen!”, maar uiteindelijk komt het er nooit van. Dit keer ga ik me er toch eens aan wagen. Om te beginnen: mijn ABC.

Age
Al 23 jaar loop ik rond op de wereld. Ja, ik vind 23 oud. Voor ik het besef ben ik 30!

Best friend
Dat is zonder enige twijfel mijn vriend, Stefan.

Chore I hate
Ik heb niet echt een klusje dat ik haat, buiten afwassen misschien. Ik haat het als mijn handen zolang in dat vieze water zitten!

Dreamhome
Mijn droomhuis bevindt zich in Neeroeteren, maar is helaas bewoond. Stiekem hoop ik dat tegen de tijd dat ik het kan betalen, de inwoners verhuisd zijn. Je kan maar hopen …

Essential start of the day
Zoiets heb ik niet echt. Meestal begint mijn dag met mijn gsm en iPad. Niet zo verstandig eigenlijk, ik moet eens digitaal detoxen! #idee

Favorite color
Roze! Maar niet voor alles. Op heel veel vlakken hou ik dan weer van zwart (en wit), mijn keukenapparaten zoals mijn weegschaal en waterkoker zijn dan weer groen. Maar ik ben over het algemeen niet iemand die van bonte kleurtjes houdt.

Gold or silver?
Bij voorkeur zilver, maar goud(kleurig) vind ik ook wel mooi. Ik draag het alleen niet veel. Ook in m’n tassen en kleding zie ik liever zilverkleurige accenten dan goudkleurige.

Height
Ik ben maar (liefst?) 1,70m groot. Of klein. Zelf ben ik wel tevreden over mijn lengte, er zijn tijden geweest dat ik mezelf te groot vond en tijden dat ik mezelf te klein vond. Maar nu heb ik er vrede mee genomen.

Instruments I play
Niets, helaas. Ik heb wel ooit een jaar blokfluit gespeeld (niet vrijwillig, maar een verplicht lesuur op school) maar daarbuiten speel ik niets. Piano lijkt me wel heel cool.

Job
Gezien ik student ben, heb ik geen job. Niet zo vanzelfsprekend, nee, maar ik vind echt niet de tijd om een fulltime weekendjob te doen. Daarom doe ik soms wel promotiewerk, want het geld komt natuurlijk niet uit de lucht gevallen.

Kids?
Daar denk ik nu nog niet aan. Ik hou ook niet van kinderen, maar als ik er binnen een kleine tien jaar zelf één heb, gaat mijn hart waarschijnlijk smelten.

Life is incomplete without
Mijn vriend, sowieso. Daar bestaat geen twijfel over!

Music I always listen
Vroeger luisterde ik elke dag hardstyle, tegenwoordig zet ik bijna altijd Metallica op. Soms luister ik gewoon mijn hele iTunes lijst, en die bestaat uit diverse stijlen.

Nickname
Heb ik niet, hoef ik niet.

Overnight stay in hospital
Nog nooit in heel m’n leven heb ik in een ziekenhuis gelegen. Nope, zelfs niet bij m’n geboorte. En daar ben ik heel blij mee, want ik heb niets met ziekenhuizen.

Phobias or fears
Mijn vriend kwijtraken is mijn grootste angst. Verder ben ik doodsbang voor spinnen en de dood/ziektes zoals kanker. Ook durf ik idiote dingen waar anderen net veel plezier aan beleven, zoals van de springplank in het zwembad springen, niet. #schaam

Quote from a movie
Ik kijk relatief veel films, maar een quote kan ik zo meteen niet bedenken. De eerste die in me opkomt is ‘yippee kay yay motherfucker’ uit Die Hard!

Reason to smile
Mijn vriend, feestjes, lekker eten, mijn katten, goede cijfers, veel bezoekers op mijn blog, goed gelukte foto’s, …

Siblings?
Ik heb geen broers, wel maar liefst drie (!) zussen.

Time I wake up
Dat is als ik les heb tussen 6 en 7 uur, in de weekends rond 9 uur. Ik heb niets met uitslapen, om 10 uur opstaan vind ik te laat. Dan gooi je toch nuttige uren tijd weg? Ik haat het. Ik ben iemand die om 5 uur haar wekker kan laten afgaan om daarna al half zingend en goed gezind door haar kamer te lopen. Nu haat je me.

Very important date this year
Hier horen sowieso 1 januari (Nieuwjaar met mijn vriend), 15 juni (één jaartje samen!) en 3 juli (Rock Werchter) bij. Wat er verder nog in het jaar gaat gebeuren, weet ik natuurlijk niet …

Worst habit
Uitstelgedrag, zonder twijfel. Ik ben énorm perfectionistisch en wil altijd met alles wachten tot het perfecte moment. Maar het perfecte moment bestaat niet dus blijf ik uitstellen. Dit moet ik echt een keer afleren.

Yummy food I make
Ik maak jammer genoeg nooit uitgebreid voedsel klaar. Ik kan niet wachten tot ik samenwoon en m’n eigen keuken heb, waarin ik helemaal los kan gaan. Ik barst van voedselideeën maar kan ze niet uitvoeren!

Zoo-animal I like
Alles wat kat-achtig is. Leeuw, tijger, panter, … Vind het allemaal prachtig.

Zo, nu weet je weer heel wat meer over mij! Je mag deze tag gerust overnemen!

One Comment

Leave a Reply