(bron)

Roxanne van Pineapple-Smoothie tagde me voor een heel originele tag, eentje waarbij je je fantasie de vrije loop kunt geven: create it your way. Deze tag is verzonnen door Maaike van MuyMaaike.nl en ik vul ‘m met veel plezier in!

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Goh, goede vraag! Ik denk dat ik zou gaan voor de geur van versgebakken croissants, in combinatie met kaneel. Dat lijkt me heerlijk.

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Ik denk dat elke kleur op de aardbol al bestaat in nagellak-versie. Ik zou gaan voor een lichtblauwe tint die een beetje naar groen neigt.

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Eerlijk? Een crème die je laat afvallen. En waar je ook daadwerkelijk van afvalt.

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Over dingen die je moet bezoeken en waar je kan eten in elke provincie van het land! Stiekem is het een droom van me, moest dat lukken, goh, ik zou een gelukkig mens zijn.

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Da’s een moeilijke. Ik zou een film maken over een meisje wat het niet makkelijk heeft gehad terwijl iedereen rondom haar wel alles in de schoot geworpen krijgt. Maar uiteindelijk wordt ze succesvol en komen haar dromen uit. Wie ik hierin zou laten spelen? Good question, ik zou voor Anne Hathaway gaan.

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Een winkel zou ik niet beginnen, een café/brasserie zou ik wel zien zitten. Hij zou heel ruim zijn, minimalistisch, … In ieder geval niet ‘gezellig’ zoals de meeste cafés.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Je zou hem kunnen gebruiken om te vliegen, waar je maar wil! Een soort jetpack-robot. Maar hij zou ook nog andere dingen kunnen doen, zoals vervelende klusjes als afwassen en strijken.

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Geeeen idee. Als ik een app-idee had, was ik er al mee bezig. Ik heb dus geen idee, helaas!

(bron)

9. Als je zelf een dier zou mogen eh, fokken, welke hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?Het zou een vos zijn die je als huisdier kan houden, een beetje zoals een hond. Ik vind vossen zo schattig maar vind het ergens jammer dat ze niet tam zijn, anders zou ik er vaker eentje in het echt zien.

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Ik zou er uitzien als een gewone mens, zodat het niet opvalt. Ik zou kunnen vliegen en kunnen transporteren. Oh, en naar het verleden kunnen reizen en in de toekomst kunnen kijken lijkt me ook wel wat.

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Fotografie en fotobewerking. Ja, die opleidingen bestaan natuurlijk, maar ik krijg deze vakken niet in mijn opleiding en zou dat stiekem wel leuk vinden.

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Pfoe, volgens mij bestaat elke smaak al! Ik heb enkele weken geleden nog een ijsje met Kinder Bueno, Oreo en Bounty gegeten, en in de zomer regelmatig Limoncello-ijs. Ik zou het dus niet weten!

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik denk dat ik een cava zou maken die naar banaan en aardbei smaakt. Geen idee of het mogelijk is, maar lekker klinkt het wel.

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Eentje die sarcastisch lacht. Sommige gebruiken :) sarcastisch, voor anderen is het een gemeende lach. Heel verwarrend vind ik. Dus een Emoji die echt sarcasme uitstraalt, zou wel handig zijn.

(bron)

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Het zou staan op een heel rustige plek, waar amper/geen auto’s langskomen en waar veel bossen en velden achter zijn. Ik hou van rust! Het zou vrij groot en hoekig zijn, met veel wit en zwart en grote ramen. Ohja, en een grote tuin met vijver hebben. Ja, ik zie het al helemaal voor me!

Ik vond deze tag heel leuk om te doen. Lekker creatief! Wie hem wil doen, mag hem gerust overnemen!

3 Comments

    1. Nicky Author

      Helaas niet in een winkel! Bij een ijsjeszaak hier in de buurt, die heeft elke smaak (en je kan van elke smaak een literbak bestellen, zalig). De nieuwe smaak van deze maand is Rafaello, ik kan niet wachten om eens te gaan!

      Reply

Leave a Reply