Oké, geen echte ruzie natuurlijk. Maar toch, ik ben not amused. Sinds mijn site bestaat, gebruik ik altijd PhotoBucket voor m’n foto’s te uploaden. Elke maand heb ik weer meer bezoekers, wat ik natuurlijk fantastisch vind, maar PhotoBucket iets minder. Omdat m’n foto’s ‘te veel’ bekeken zijn, moet ik gaan betalen en dat wil ik niet. Anders blijven mijn bezoekers bovenstaande prentje zien, tot er weer een nieuwe maand begint. Natuurlijk zit ik er niet echt op te wachten dat dit elke maand gaat gebeuren. Dit betekent dus dat ik al m’n foto’s gewoon op mijn domein ga plaatsen, veel beter en voor die ruimte betaal ik uiteindelijk sowieso al!

Dit gaat gigantisch veel werk kosten (huil huil) maar het gaat het waard zijn. Nooit ga ik me nog zorgen moeten maken om dit lelijke, grijze prentje te zien! Mensen die nu op mijn site komen, mijn excuses voor het gebrek aan foto’s!

3 Comments

 1. Je zou ook je foto’s op Flickr kunnen plaatsen. Heb je 1.5 terrabyte tot je beschikking, gratis en voor niks. Die heb je zomaar niet vol! Je kunt vanaf Flickr ook makkelijk foto’s insluiten op je site. foto’s op je eigen hostingpakket zetten kan natuurlijk ook (ik heb dat zelf ook) maar behalve dat het veel tijd kost, moet je er wel rekening mee houden dat het ook veel ruimte kost. Zeker als je de foto’s in de originele grootte uploadt.

  Reply
  1. Nicky Author

   Wow, 1,5 terrabyte is heel wat! Bedankt voor de tip, dat ga ik zeker eens wat beter bekijken. Foto’s upload ik nooit in de originele grootte, maar da’s dus mede omdat het zoveel plek inneemt. Heel handig om te weten!

   Reply

Leave a Reply