Diary april 2014

En april zit er ook weer op voor dit jaar. Dat betekent dat al 1/3e van het jaar om is, kan je dat geloven? Ik wil het niet eens geloven. Goed, dit is wat ik gedaan heb in april!

1 April – De maand zette ik zen in, na het kopen van m’n UiTpas, bracht ik een bezoekje aan de Japanse Tuin in Hasselt.
5 April – M’n zus Casey had een winkel ontdekt in Brussel die ze heel graag wilde bezoeken. Toen ik zag dat ze ook spulletjes van Sailor Moon verkochten, was ook ik verkocht. Op naar Brussel! Helaas ben ik met lege handen thuisgekomen.
5 April – De avond heb ik dan weer in een heel andere cultuur doorgebracht. Gezellig met Stefan en een ander koppel Thaïs gaan eten in Sittard. Wel euhm, hier kom ik in ieder geval nooit meer terug. Niks op de menukaart sprak me aan, dan vond ik toch iets, geven ze mij iets anders. Ugh.
8 April – Dinsdag ging ik in m’n eentje naar Sint-Niklaas. Hoofdreden? Macarons van amacarons. Maar er was nog veel meer te zien! Dit kasteel bijvoorbeeld, met een schitterend park rond.
9 April – Ly-o is de enige thuis die gebruik maakt van dit plekje in de krabpaal. Nooit eerder had ik het gezien, maar nu ze het weer deed, hing ik er uiteraard met m’n camera bovenop.
9 April – Diezelfde dag heb ik ook nog eens macarons gemaakt met m’n zus. Die waren zo lekker dat ze dezelfde dag nog op waren … Maar niet alleen door mij hoor! Stefan is evengoed schuldig.

Diary april 2014

10 April – Amper bekomen van de macarons die ik binnengespeeld had de avond ervoor, gingen we donderdagmiddag sushi eten in Weert. Sushi heb je bij mij sinds oktober echt al vaak voorbij zien komen, maar ik raak het echt nooit beu.
11 April – De volgende avond werd Stefan’s vader 50 jaar. Tijd voor een feestje dus! Dit is mijn favoriete foto van die avond, omdat we er allebei zo gelukkig uitzien (en dat ook zijn natuurlijk!).
12 April – En terwijl mijn lever nog niet bekomen was van het verjaardagsfeestje (grapje, zoveel heb ik niet gedronken), zat ik de volgende avond aan de cava. Cava met aardbeien, zó lekker.
15 April – Tijdens een random bezoek aan een schoenenwinkel op 14 april spotte ik deze schoenen. Oh my, ik wil. Omdat ik niet iemand ben die zomaar dingen koopt, besloot ik er een nachtje over te slapen. De dag erna gingen Stefan en ik sushi eten in Weert voor onze 10 maanden samen, en zijn we naderhand de schoenen gaan kopen. Oh ja, en ik heb ook een nieuwe iPad-case. €12 voor zo’n mooie hoes, waar ook nog plek in is voor een notitieboekje en een pen? Daar moet ik niet lang over nadenken!
16 April – Brussel, again. Casey was wild van deze winkel en ging hem dus nog wat meer sponsoren. Nou, dan wilde ik ook wat. Een bezoekje aan de Botanique bijvoorbeeld. Dat is het groene wat je hier ziet! Ik kreeg bij dit beeld een beetje een New York gevoel, daarom hou ik van deze foto.
16 April – En een zeldzame foto van dezelfde dag. Sammy en mijn Prutske lagen zowaar samen op bed. Very rare en dus fotowaardig! Het moment heeft overigens niet lang geduurd. 

Diary april 2014

16 April – Nog een foto uit de Botanique in Brussel. Wat een heerlijke plek is dat toch, hier kom ik echt tot rust.
17 April – Gedaan met het tot rust komen, gas geven voor school! Bij een vriendin thuis hebben we gewerkt aan een presentatie voor Engels, met als onderwerp Abercrombie & Fitch (niet zelfgekozen). ‘s Middags maakte Tabéa het eten en ik moet zeggen, ze kan er wat van!
18 April – Maar de dag erna kon ik alweer heerlijk genieten. Stefan en ik zijn een nachtje in Genk geweest, en hebben overnacht in het M-Hotel. Oh, wat was het daar heerlijk! We kunnen geen van beide wachten om eens terug te gaan. Artikel over het hotel volgt nog!
20 April – Pasen! Hoera! Stefan’s moeder had een Paasontbijtje gemaakt, met o.a. mini croissantjes en chocobroodjes. Hallo extra kilootjes! Maar hey, het is maar één keer per jaar Pasen hé.
26 April – Afgelopen weekend heb ik ook voor de eerste keer dit jaar gebarbecued! Zalig. Jammer genoeg zat ik al vol toen ik eindelijk aan het vlees kon beginnen dat ik de hele tijd gespaard had omdat dit het lekkerste was. En nu is het op. Hopelijk hebben ze het nog in de Colruyt, want ik moet en zal mijn chippolata’s gegeten hebben! Drama! De avond hiervoor zijn we nog gezellig naar de bioscoop geweest om Need For Speed te kijken. De reviews op het Internet zijn niet erg mals, maar ik vond het een topfilm!
27 April – En dit weekend sloten we af met een wandelingetje. Waar ik onder andere dit geweldige veld vol blaasbloemen spotte! Zo simpel, en zo mooi. Ik was echt verliefd op dit beeld!

Eigenlijk speel ik vals, want terwijl ik dit schrijf is het nog april. Dinsdag, de 29e, om precies te zijn. Vandaag een zware dag achter de rug (het was Marketingdag op school en ja, een hele dag presentaties luisteren maakt een mens echt moe). Maar ik verwacht niet dat er morgen iets lifechanging gaat gebeuren. Tenzij Stefan mij ten huwelijk vraagt natuurlijk … Ha, just kidding. Da’s nog niet voor de eerstkomende drie jaar!

One Comment to “DIARY | April 2014”

Leave a Reply