M-Hotel (Genk)

Zoals je al kon lezen in mijn diary, hebben Stefan en ik iets meer dan twee weken geleden een nachtje doorgebracht in het M-Hotel. Enkele maanden geleden zat er een bon bij de Flair om een overnachting te boeken aan €33 per persoon. Koopje, toch? Uit alle mogelijke hotels (over heel België en zelfs enkele buiten de grenzen) kozen we het M-Hotel in Genk.

M-Hotel (Genk)

M-Hotel (Genk)

Toen we onze kamer binnenkwamen, kon ik het uitschreeuwen van geluk. Wat een mooie kamer! Ik was op slag verliefd. We zaten op de derde verdieping en hadden ook nog eens zicht op Molenvijver park, een prachtig park in Genk waar we onze eerste ‘officiële’ foto van ons samen gemaakt hebben, helemaal in het begin van onze relatie. Oh, wat een prachtige herinneringen.

M-Hotel (Genk)

M-Hotel (Genk)

Stefan testte alvast de zetel uit. Goedgekeurd!

Het bed was zalig. Lekker hoog, geen geluiden, we hebben er heerlijk in geslapen. Er lagen ook wat tijdschriften en enkele hele leuke boeken op de kamer. De boeken waren Crazy Stuff, Bimbo’s en Macho’s, een massageboek en een horoscoop-boek. Vooral dat laatste sprak ons aan, we zijn allebei geïnteresseerd in die dingen (en zijn toevallig ook allebei Waterman, waardoor we elkaar perfect aanvoelen. Heel handig!).

M-Hotel (Genk)

Stefan & ik #happy

M-Hotel (Genk)

Ik kon me geen beter uitzicht wensen.

M-Hotel (Genk)

Kijk dan!

Op de kamer was ook nog een TV beschikbaar, free WiFi (handig, zeker omdat ik wilde inchecken op FourSquare #verslaafd), veel kussens, een kluisje waarvan je zelf de code kon instellen, een telefoon, … Tip voor als je hier ooit verblijft: als je de lampen wil laten werken, moet je de kaart van je kamer in een ‘ding’ tussen de lichtknoppen van de badkamer steken. Anders werkt er niets! Wij wisten dat dus niet en zijn speciaal naar beneden gegaan om het te vragen. De vrouw aan de receptie hielp ons gelukkig meteen verder, anders zaten we een heel nachte zonder licht…

M-Hotel (Genk)

M-Hotel (Genk)

De badkamer was zalig zen. Twee Buddha’s en een regendouche. Zàlig! Onder de douche zou ik uren kunnen staan, en we hebben ook al besloten dat we later ook zo eentje willen. Ook de titels van de badkamerproductjes waren zo leuk: Hide underneath me, Shower with me, Squeeze me shampoo, Soften your body, Clean your hands, …

M-Hotel (Genk)

Detail van de muur boven het bed. Zo mooi…

M-Hotel (Genk)

Cava (niet standaard overigens, haha!)

M-Hotel (Genk)

Zelfs op het toilet was het mooie patroon van de muur doorgetrokken. Ik waande me even in een Japanse Tuin!

M-Hotel (Genk)

Sfeerbeeld. Ik hou van de ‘M’, simpel maar leuk detail.

M-Hotel (Genk)

Links: de gezelligheid ‘s avonds laat, met het nachtlampje aan.
Rechts: beeld van de bureau in de kamer.

M-Hotel (Genk)

En zo proper hebben we de kamer achtergelaten! #nettemensen

M-Hotel (Genk)

De receptie.

M-Hotel (Genk)

De zijkant en deels achterkant van het hotel. Een foto van de voorkant was niet echt mooi wegens werken.

Stefan en ik zijn de dag van vandaag nog bezig over hoe hard we het bed missen en dat we nog eens terug willen. Dan liefst voor meerdere dagen, één nacht was veel te kort. ‘s Avonds zijn we trouwens in Genk zelf gaan uit eten, of beter, in Winterslag. Bij Wok Plaza om precies te zijn. Aanrader! Hierover volgt ook nog een artikel (maar eerst moeten we eens teruggaan, want ik heb nog geen degelijke foto’s … *hint* voor Stefan).

Alles inbegrepen (reserveringskosten €5 en toeristenbelasting €5,90) heeft de kamer ons €76,90 gekost. Geloof me, die prijs is het meer dan waard. M-Hotel, we will be back!

Contact:
Different Hotels website
M-Hotel website
Different Hotels Twitter
Different Hotels Facebookpagina

4 Comments

Leave a Reply