Op Facebook las ik iets over 100 Happy Days, een challenge waarbij je 100 dagen na elkaar elke dag een foto post van iets wat je die dag blij maakte. Ik ben er gisteren ook mee begonnen, en ik ben zelf heel benieuwd of ik het ga volhouden!

Ik denk dat je door deze challenge meer stil gaat staan bij de kleine dingen in het leven, de kleine dingen waar je blij van wordt. De meerderheid van de mensen die de challenge niet afmaakten, gaven ‘geen tijd’ op als argument. Wel, ik zou ook bij deze mensen horen. Maar geen tijd om gelukkig te zijn? Hoe absurd klinkt dat eigenlijk?

Natuurlijk ben ik wel gelukkig, ik heb een geweldige vriend, goede resultaten op school, elke maand weer meer bezoekers op m’n blog, … Maar toch geef ik toe dat ik nog wat meer van het leven zou willen genieten. En daar gaat deze challenge me bij helpen.

Gezien ik gisteren pas begonnen ben, heb ik ook nog maar één foto geplaatst. Die foto is degene die je hierboven ziet: m’n nieuwe trolley! Ik zocht al een hele tijd een handbagage-koffertje, maar alles wat ik zag was a. net niet dat of b. véél te duur. En in het weekend spotte Stefan dit mooie dingetje in een reclamefolder. Hij is speciaal ‘s morgens vroeg naar de winkel gereden om me er eentje te kopen, en dat is gelukt. Bedankt schat!

Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe trolley! En ik ben heel benieuwd wat vandaag mijn happiness-momentje gaat zijn. Mijn foto’s kan je op Instagram volgen met de hashtag #nickym100happydays. Doe jij ook mee met deze challenge?

3 Comments

Leave a Reply