Ah, het is weer de plezantste tijd van het jaar: examens. Pas op, ik ben niet iemand die gaat lopen klagen dat het weer zo ver is. Integendeel, ik vind het op één of andere manier wel ‘leuk’: je hoeft niet naar school en moet de hele dag maar met één vak tegelijk bezig zijn. Ik word daar op één of andere manier een soort van rustig van (dat zeg ik nu, wacht tot ik daadwerkelijk aan het studeren ben, ahum). Maar het is wel zo. Op school moet je voor één dag soms zoveel verschillende taken maken, en nu kan je gewoon de hele tijd op één ding concentreren. En dan nog eens hoelang je zelf wil. Heerlijk toch?

En deze examenperiode is de belangrijkste ooit voor mij. Als ik op alles slaag, dan zit ik volgend jaar gewoon in het derde jaar! Wauw. Daar ga ik echt voor. Ik hoop dat het me lukt, ik heb niet de ideale studeeromgeving, maar wel de juiste studeermotivatie en dat is uiteindelijk het belangrijkste, niet waar?

Genoeg over dat ik echt wel hard ga studeren en zo, tijd om er echt aan te beginnen. Nu. Als iemand nog studeertips of studeermotivatie heeft, mag je die altijd meedelen! Vind ik leuk!

2 Comments

Leave a Reply