Mei, ‘t is weer voorbij. Juni is begonnen. Als deze maand om is, zitten we al in de helft van het jaar! Ik haat hoe snel de tijd gaat. Nou ja, niks aan te doen. Behalve terugkijken op wat ik deze maand gedaan heb, natuurlijk!

Allereerst, iets waar ik toch heel erg happy van werd deze maand, is dat ik een pasgeboren kittentje heb vastgehad! Oh my, zo schattig. Dit beestje is op deze foto amper enkele uren oud en heeft 3 broertjes/zusjes. ZO schattig.

Zaterdag, in het begin van de maand, gingen we uiteten en ‘s avonds naar een fuif. Om te kunnen eten en drinken heb je geld nodig, dus moesten we nog even langs de bank. En daar stond mijn droomauto te pronken. Kijk hem … Ik kon het niet laten er een foto van te nemen. Ja, later wil ik echt in een Chrysler 300C rondrijden. Nee, ik wil dat niet alleen, ik ga dat ook doen ook!

Eerst zalig eten bij Sushi Tokio in Weert voor de verjaardag van een vriendin. Wat was het hier weer heerlijk! We zijn vooral niet een week later weer teruggekeerd hoor, vooral niet.

Na het eten gingen we nog feesten. Of ja, dat was het plan. Het was veel te klein en de muziek was vreselijk. Sfeer maak je natuurlijk zelf, maar soms lukt dat echt niet. Dan maar richting huis.

Ik heb deze maand enkele seminaries bijgewoond. Mobile Marketing door Dado Van Peteghem, Innovate Or Die door Jan Kriekels (ja, die met zijn vaginazwembad van The Sky Is The Limit. Ik heb soms echt het gevoel dat ik de enige ben die er niet naar kijkt) en Content Marketing door Peter Desmyttere (héél boeiend, hier heb ik veel uitgehaald voor mijn blog!).

Een ijsje met het heerlijke weer van de voorbije maand moet ook kunnen, toch? Jammer dat er bij Oma’s Ijs zóveel keus is, ik weet nooit wat kiezen …

Één van onze zaterdagavonden hebben we op een niet zo standaard manier doorgebracht: met een dansshow! Jazzdance Just Do It Dilsen gaf een show en omdat we een van de (overigens geweldige) danseressen kennen, gingen we een kijkje nemen. Wauw, echt wauw. Bij twee optredens kreeg ik zelfs een krop in m’n keel. Geweldig om te zien hoe ze met bewegingen zoveel emotie kunnen teweegbrengen en de muziek nog meer betekenis kunnen geven.

Voor de 123854613165841e keer in mijn leven probeer ik weer de gezonde richting uit te gaan. Wacht, eigenlijk is dit niet de zoveelste keer. Ik ben nooit gestopt met proberen. Dit is gewoon de zoveelste keer dat ik het verkondig en er toch weer niks van ga bakken. De weegschaal gaf op het einde van de maand een dramatisch hoog cijfer aan en nu het examens zijn, heb ik wel tijd om te sporten. Hopelijk ben ik tegen het einde van juni enkele kilootjes kwijt … En ik ben trots op mijn aankopen die ik die week deed. Niks ongezonds!

Maar gezond eten gaat me tot nu toe wel goed af. Hierboven zie je enkele gerechten van de laatste dagen. Een soort caprese salade, twee maal een ontbijtje met yoghurt en chiazaad, de ene keer met banaan, de andere keer met appel. Rechtsonder is een tussendoortje, bruin brood met tomaat en heerlijke smeerkaas van de Lidl.

Verder ben ik nu volop aan het studeren, hebben we de opendeurdag van Leopoldsburg bezocht en heb ik eindelijk mijn Oreo-taart gemaakt.

Op naar juni dan maar. In die maand krijg ik hopelijk een super rapport terug en gaan er sowieso enkele leuke dingen gebeuren …

Heb jij nog wat leuks gedaan in mei?

 

2 Comments

Leave a Reply