Voetbal kijken met lots of food!

Niet dat ik ooit dood was hé. Maar mijn blog leek dat wel te zijn. Ik had zo’n grootste plannen om tijdens de examen gigantisch veel te sporten en elke week drie artikels online te zetten zoals altijd. Maar euhm dat is een beetje misgelopen. Ik heb amper gezond gegeten (ze hebben zo’n zalig Amerikaans ijs bij de Lidl, en die is op vijf minuutjes fietsen van m’n kot … Can you blame me? Plus, beweging heb ik dan ook gehad. Tien minuten, maar alle beetjes tellen.), ben welgeteld twee keer gaan lopen, en heb al twee weken geen artikel meer gepost. Oh boy!

MAAR! Nu is het zomervakantie! Eindelijk vrije tijd! School was het laatste halfjaar echt té druk, waardoor ik amper sportte en geen tijd had om te reizen. Maar nu ik twee maanden vrij heb, komt er verandering in! Mijn plan: elke week minstens één, bij voorkeur twee nieuwe steden bezoeken en heel veel artikels schrijven! Hopelijk gaat dat me lukken.

Nu afwachten tot ik m’n examenresultaten heb (hopelijk was het die extra kilo’s en de siteverwaarlozing waard, help!) en dan genieten. Op dit moment ben ik de wedstrijd Zuid-Korea – Algerije aan het kijken met m’n vriend, morgen ga ik wat fietsen en overmorgen ga ik m’n eerste citytripje doen. Zin in!

Ook ga ik mijn blog wat ‘uitbreiden’ (waar ik eigenlijk al langer mee bezig was), dus het niet enkel hebben over bezienswaardigheden maar ook bv. beauty (zoals voetcrèmes die ideaal zijn na een lange dag wandelen). Ik heb gigantisch veel zin in deze vakantie! Bereid je voor op heel wat artikels!

Liefs, Nicky

One Comment

Leave a Reply