Mildeen Body Care voetencrèmes

Als je op citytrip gaat, loop je meestal best wel wat rond. Jij vindt dat misschien wel leuk, maar je voeten niet zo. En daar straffen ze je achteraf voor, met ongelooflijke pijnen als gevolg. Ik weet er alles van. Maar! Er is hoop!

Laatst was ik in Aldi op zoek naar iets om ‘s avonds te eten (macaroni, yum!), en bij het binnenwandelen spotte ik deze tubetjes.  Normaal probeer ik die producten te negeren (ze liggen er echt om je aandacht te trekken, en ik probeer er tegenin te gaan maar het lukt me niet altijd even goed), maar deze waren te leuk om van weg te kijken. Voetcrèmes!

Volgens de folder zouden er vier soorten moeten zijn, ik spotte er drie. Je kan kiezen tussen voetenbalsem, verfrissende voetengel, voetenpeeling en voetenlotion. Ik ging voor de gel en de lotion.

Mildeen Body Care voetencrèmes

Links: lotion – rechts: gel

De verfrissende voetengel (telkens ik dit schrijf, lees ik voeten-engel) is specifiek voor vermoeide voeten. De gel zou ze weer fit moeten maken. Hij ruikt in ieder geval heerlijk verfrissend, daar zorgt de formule met wilde watermunt voor. Ook bevat de gel grapefruitextract voor een fruitige geurervaring, maar ik vind ‘m eigenlijk niet zo fruitig ruiken. Eerder naar muntkauwgom. Als je verkouden bent en je ruikt eens goed aan deze tube, ben je zo genezen denk ik.

Gebruiksaanwijzing: de voeten na de reiniging met Mildeen Body Care Voetengel inwrijven en licht inmasseren.

De voetenlotion trok me vooral door de avocado’s die op de tube staan. Ik hou van avocado’s. Het doel van deze lotion is je voeten en benen weer zacht en soepel maken. Dat klinkt ook niet verkeerd, toch? Naast avocado bevat de lotion ook sheaboter, iets waar ik ook een grote fan van ben. Lange tijd geleden had ik een potje bodybutter van The Body Shop met shea, dat was geweldig spul! Dit ook overigens, ik heb het getest door één been in te smeren, en het andere droog te laten, en je voelt een heel verschil. Ik ben fan!

Gebruiksaanwijzing: Mildeen Body Care Voetenlotion op voeten en benen inbrengen en licht inmasseren.

Ik ben fan, da’s wel duidelijk. De tubetjes kosten €1,49, geen geld dus. Ik ben alvast van plan eens terug te gaan en er enkele in te slaan.

Wat denk jij van deze crèmes?

Leave a Reply