Twee dagen te laat, maar mijn diary van juni is er ook weer! Nu is 2014 meer dan halfweg, ik kan het amper geloven. Juni was een heel drukke maand, dankzij mijn examens. Maar ik heb meer gedaan dan enkel gestudeerd!

Voor Duits moesten we krantenartikels leren, en niets helpt beter om relaxt te lezen dan een heerlijke kop thee. Ik wilde tijdens de examens ook veel sporten in mijn ‘privé gym’, maar dat is er niet echt van gekomen. Te veel stress, en ik had weinig zin om te zweten in het warme weer! Een lichtpuntje waren mijn nieuwe notitieboekjes, die Stefan speciaal is gaan halen omdat ik geen tijd had. Ik hou van notitieboekjes, en deze vond ik zó mooi. De travel notes had hij zelf meegebracht, omdat hij die bij mij vond passen. Hij kent mij echt.

De dag dat ik mijn examen van Duits had, ben ik vroeg opgestaan. En mijn beloning daarvoor was een prachtige regenboog die uit mijn raam zag. In het weekend had ik wel een vrij momentje verdiend, dus ben ik wat leuks gaan doen met Stefan. Ik vind het altijd leuk om foto’s te maken in de auto, en deze vond ik leuk genoeg voor Instagram. Ik word nog altijd blij als ik er naar kijk! Ook heb ik een nieuwe ring gekocht, ik heb een zwak voor Parijs, en toen ik deze zag, ja, die moest natuurlijk mee.

Het in mijn ogen supergrote voordeel van op kot zitten, is eten wat je wil. Later, als ik samenwoon en een eigen keuken heb (goh, ik hoop echt dat dat snel is, dan vliegen de kilo’s eraf) ga ik elke avond zorgen voor heerlijk, gezond eten. Nu moet ik het doen met ongezellige kotgenoten, waardoor ik vaak ongezond eet, en in dit geval waren het tosti’s. Niet superongezond, tot je de boter ziet die ik erop smeer … Een random avond ben ik even naar huis gegaan, en kwam ik deze bloemen tegen. Ze behoren echt tot m’n favorieten, het zijn allemaal schattige gele sterretjes. Ik wil ze later ook! Rechts zie je mijn laatste verslaving, kokos broodbeleg van de Albert Heijn. Brood heeft het bij mij nog nooit gezien, bij mij gaat het rechtstreeks van verpakking naar m’n mond!

Het allerleukste deze maand? Het feit dat ik en Stefan één jaar samen waren. Grappig als ik mijn diary van juni 2013 teruglees, toen hadden we pas onze eerste date, en nu, een jaar later, zijn we nog altijd smoorverliefd op elkaar ♥ Voor ons onofficieel jaar samen had ik al onze filmkaartjes van het afgelopen jaar bij elkaar genomen, 26 in totaal. De dag dat we officieel een jaar samen waren, heb ik eten gemaakt voor ons en heb ik een prachtige bos bloemen gekregen, inclusief m’n favoriet: de gerbera. Je jubileum vieren tijdens de examens is niet ideaal, maar hey, het was de laatste keer! De laatste examens ben ik doorgekomen met Monster Energy en .. pannekoeken! M’n examen Engels ben ik gelukkig vroeger kunnen gaan maken dan eerst gezegd (het voordeel van tegenover school wonen), nadien is Stefan me komen halen en zijn we bij Oma’s Ijs gaan eten. Mijn keuze? Bokkepootjesijs, rijstpapijs en … nog eentje, die ben ik vergeten. De dag erna hebben we samen voetbal gekeken, samen met m’n snackstadion. En twee dagen later heb ik mijn eerste citytripje van de zomervakantie gemaakt: Turnhout en Baarle. Op deze foto zie je de grens van België en Nederland in Baarle, die gewoon door huizen en winkels loopt. Meer daarover komt nog in een artikel!

Examens gedaan, dus tijd voor leuke dingen. We zijn gaan wandelen in het Vinne in Zoutleeuw (aanrader), en gaan winkelen in de MediaCité in Luik. De foto linksonder is onze heerlijke lunch die dag, de foto rechtsboven is een kitten die ik in m’n diary van mei ook al liet zien. Wat is ie gegroeid! Oh, hij was trouwens zelf zomaar in m’n tas gekropen. Te schattig om geen foto van te maken.

En om te eindigen, mijn rapport! Eerder schreef ik al dat ik hoopte dat het de extra kilo’s en siteverwaarlozing waard zou zijn, en nu bleek dat het het meer dan waard was! Ik zit al vijf jaar op de hogeschool (eerst een andere opleiding gedaan voor twee jaar) en dit is de eerste keer dat ik geen herexamens heb. Plus, ik ga nu volledig naar mijn derde jaar. Ik kan m’n geluk niet op. Het heeft me veel werk gekost, heel weinig slaap, heel veel Mijnenveger-spelletjes, alle seizoenen + films van Sex And The City, maar ik ben er geraakt! Oh, en binnenkort een sollicitatiegesprek op de plek waar ik dolgraag stage wil doen. Ik ben gestresseerd en te happy voor woorden tegelijk!

Heb jij nog wat leuks gedaan de voorbije maand?

One Comment

Leave a Reply