Hallo, ik ben NIcky en ik ben handtasverslaafde. Oké, dat is misschien een beetje overdreven. Feit is wel dat ik van tassen hou. Mijn vriend vind dat ik er genoeg heb, ik ben het daar niet helemaal mee eens. Om dat nog eens te benadrukken, kocht ik tijdens de solden vier nieuwe tassen/tasjes!

De eerste die ik kocht is deze zwart/roze met studs van C&A. Ik had hem maanden geleden al gezien, maar toen heeft Stefan het idee van ‘kopen, kopen!’ uit m’n hoofd kunnen praten. Oké, €25 was ook wel te veel voor deze tas. Maar toen we tijdens de solden toevallig weer bij C&A waren, ging ik toch eens kijken bij de tassen. En ja hoor, deze hing er nog. Met een kortingstickertje … Enkele minuten later wandelde ik de winkel uit met een nieuwe tas. Voor €15 in plaats van €25.

Watermeloen tas van L&L

Enkele meters verder dan deze C&A lag een L&L. Normaal shop ik hier niet vaak, maar nu we hier toch waren, wilde ik nog wel eens kijken. En toen viel m’n oog hierop … een tasje in de vorm van een watermeloen! Oh god, hoe kon ik deze nu niet meenemen? Hij kostte normaal een €15 (dacht ik), en nu €7,50. Ja, die moest mee. MOEST. En hij heeft al complimentjes gekregen van een verkoopster in een andere winkel. Leuk, toch?

Een week later heeft de C&A weer een tas aan mij weten te verkopen. Dit kleintje is ideaal voor naar feestjes te gaan. Normaal draag ik dan altijd een quilted zwart tasje, maar als m’n outfit ook zwart is, is dat nogal saai. Voor zo’n momenten is dit tasje dus ideaal. Mooie zilveren ketting, slangenprint, studs, … Dit tasje kostte nog €7,60 in plaats van €19. Heel mooi koopje dus!

En last, maar zeker niet least, deze beauty. Ik wilde al jaaaren een Hermes Birkin look-a-like, en vond er ook veel, maar allemaal aan €70-€90. Dat vind ik eerlijk gezegd veel te veel voor een tas. Tot ik een vaag tassenwinkeltje in mijn woonplaats binnenging, en deze zag. Met korting. €24. Oh my. Ik heb me moeten inhouden, ik twijfelde zo hard. Ik heb ze uiteindelijk laten staan, maar ben enkele dagen later teruggegaan. Hij bleef maar in m’n hoofd rondspoken! Nu draag ik ‘m bijna elke dag, ik ben er zo blij mee. Hij is heel stevig, van goede kwaliteit en heeft zelfs een mooi printje aan de binnenkant. By far één van m’n beste aankopen ooit!

2 Comments

Leave a Reply