Garnier Nutrisse 3.03 Stralend goud donkerbruin

Al een tijdje is mijn haar een soort bruin-ros-blond-rood, dus werd het tijd om eens wat nieuws te proberen. Nou ja, nieuw, mijn haar is al eerder zwart geweest, maar nu wilde ik eigenlijk donkerbruin. Garnier Nutrisse Ultra Color in 3.03 Stralend goud donkerbruin leek me de ideale kleur.

Garnier Nutrisse 3.03 Stralend goud donkerbruin

De kleur die ik hiervoor had, was er ook eentje van Garnier Nutrisse Ultra Color, meer bepaald 7.64 Nectarine. Maar nu was het tijd voor iets nieuws! Gezien ik deze haarkleuringen goed ken, ging ik weer voor eentje van Garnier.

Garnier Nutrisse 3.03 Stralend goud donkerbruin

Potje met tube mengen, aanbrengen op het haar en 25′ wachten. Zo werkt elke Garnier Nutrisse Ultra Color kleur, dus ook deze. Na een halfuur en heel lang met de haardroger in de weer geweest te zijn, was bovenstaand het resultaat! Het neigt enorm naar zwart, vind ik. Iets lichter en een iets warmere tint had wel gemogen. Maar ik vind het wel mooi! Hoewel ik me gisteren een beetje gothic voelde, volledig zwarte outfit, en dan ook nog eens dat zwarte haar … Maar ik denk wel dat ik het kan hebben, het laat m’n ogen ook best mooi uitkomen. Misschien is m’n gezicht er een beetje te licht voor, maar hey, dan ga ik nog maar wat in de zon zitten!

Wat vind jij ervan? 

2 Comments

Leave a Reply