Op de blog van Ester lees ik altijd de leukste tags. En dan kan ik niet wachten om ze over te nemen! Deze keer is het de tag ’25 Random Questions’, en ik hou van vragen beantwoorden dus laten we beginnen!

Heb je huisdieren?
Ja! Bij mij thuis zitten maar liefst vijf katten: Prutske, Tobias, Sammy, Spooky en Ly-o, met leeftijden van 15 jaar tot 1 jaar. Op kot heb ik geen officiële huisdieren (mag niet), wel van die tijdelijke gasten die niet meebetalen aan de huur zoals spinnen (zelden gelukkig) en muggen. Bah.

Goeiemorgen van Tobias, één van de katten die thuis rondloopt.

Naar welke landen heb je gereisd?
Ik wou dat ik hier een hele lijst kon geven, maar jammer genoeg hoor ik niet bij de mensen die dat voordeel hebben. Bij mij blijft het dus bij Frankrijk (Disneyland!), Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Ierland (Dublin!).

Wat is één ding waar je niet zonder kan leven?
Ik zou zeggen mijn vriend, maar gezien dat geen voorwerp is (en hij er nu al niet tegen kan als ik hem mijn favo accessoire noem, hehe) ga ik toch voor mijn telefoon. Of Internet. Het is een moeilijke. Klinkt nogal materialistisch, maar met je telefoon/Internet heb je wel àlles bij de hand …

Wat doe je liever: zelf koken of eten bestellen?
Zelf koken, zonder twijfel. Alleen kan ik dat nog niet zo vaak als ik zou willen. Maar als ik ooit met Stefan samenwoon, ga ik waarschijnlijk zes keer per dag een of ander recept uitproberen.

Welke films heb je het vaakst opnieuw gekeken?
Dat zijn waarschijnlijk mijn favoriet van vroeger, Mean Girls en mijn huidige favoriet, The Devil Wears Prada.

Wat doe je voor je plezier?
Citytripjes doen, werken aan mijn blog, lezen, wandelen, opruimen, leuke dingen met mijn vriend doen, …

Praat je liever face to face of via de telefoon?
Face to face, geen twijfel mogelijk! Ik heb een hekel aan telefoneren (tenzij het Stefan is om lieve dingen te zeggen, hihi, of mijn moeder die me nodig heeft), ook chat ik nooit (enkel met m’n zus). Doe mij maar echt contact!

Wat is je favoriete vakantie?
Geen ‘hele dag aan het zwembad van het hotel liggen’-vakantie in ieder geval. Doe mij maar cultuur, een land waar veel te zien is, met lekker eten. Ideaal! Zo wil ik graag eens naar de standaard bestemmingen zoals Parijs, Londen, Barcelona, Berlijn, … maar ook graag onbekendere steden zien. Elke stad heeft wel wat te bieden!

Zelfs in Borgloon, vlakbij Sint-Truiden, is moois te zien: de Doorkijkkerk.

Zou je liever een arm of liever een been willen verliezen?
Geen van beide, ik ben blij dat ik alles heb :)

Wat doe je om fit te blijven?
Momenteel niks, haha. Ik wil terug gaan lopen (vooral omdat ik nog minder dan twee maanden heb voor Dwars Door Hasselt), maar het komt er gewoon nooit van. Ik moet echt eens mijn mindset gaan veranderen …

Hier moet ik dringend het stof eens van af gaan doen …

Welke beroemdheden volg je graag?
Niemand eigenlijk echt, ik volg welk Adriana Lima op Instagram en Facebook maar het is niet zo dat ik op de hoogte blijf van elke scheet die ze laat.

Wat was je favoriete vak op school?
Citymarketing!

Wat was je minst favoriete vak op school?
In het middelbaar was dat geschiedenis, nu in het hoger zal dat statistiek zijn. Ook Duits en Frans vind ik niet zo leuk, maar dat is meer omdat ik de taal niet goed genoeg beheers.

Shop je liever online of in een winkel?
Winkel, ik zie graag wat ik koop en ik vertrouw dat hele online gedoe niet zo.

Zing je graag hardop als er niemand in de buurt is?
Haha, ja.

Wat is het beste aan vrouw zijn?
Ongewenst zwanger kunnen worden, veel sneller in gewicht aankomen dan mannen, maandstonden, … Oh, het beste? Euh …Tja. Ik weet het niet. In een relatie is vrouw zijn wel leuk, want dan word je toch een beetje verwend, hihi. Maar verder weet ik het zo niet. Niet dat ik liever een man was, maar een reden waarom ik het geweldig vind om vrouw te zijn, nee, ik weet het niet.

Wat is je lievelingsdrinken?
Niet-alcoholisch: water, Ice Tea Green
Alcoholisch: Kriekenbier van Opitter

Heb je vakantieplannen?
Zodra ik tonnen met €€€ verdien wel ja.

Wat is je favoriete maaltijd van de dag?
Ik kijk uit naar elke maaltijd! Ik hou van eten, hmm.

Wat is je favoriete ijssmaak?
Ééntje maar? Euhm, limoncello, kokos, pistache, banaan, Rafaello, … Ik heb er al meer dan één he? Verdorie.

Een potje met Bounty, Kinder Bueno en Oreo. Hmm! Wat een vraag om één smaak te moeten kiezen …

Wat is je ochtendroutine?
Vroeg opstaan (vakantie of niet, maakt me niet uit) zodat ik wat van mijn voormiddag heb. Nog even liggen, wat op m’n iPad bezig zijn, opstaan, toilet, mezelf wegen (jep), tanden poetsen en al dat gedoe en dan zet ik meestal m’n laptop op.

Doe je aan sport?
Zoals ik eerder al zei probeer ik het wel, maar komt het er gewoon niet van. Vermoeiend is dat he?

Wat heb je liever: een jaar geen junkfood of een jaar geen televisie?
Ha, een jaar geen televisie is een eitje! Ik kijk al jaren geen TV meer, er is toch niets op te zien. Maar een jaar geen junkfood zie ik ook helemaal zitten.

Wat mis je het meeste aan kind zijn?
Het veel zorgelozer kunnen leven, nog niet over veel dingen moeten nadenken, … Gewoon genieten, in de mate van het mogelijke toch :).

Voel je vrij deze tag over te nemen! 

One Comment

Leave a Reply