Augustus is voorbij, en daarmee ook 2/3e van het jaar. Het gaat echt ongelooflijk snel! Vandaag is het alweer 1 september, voor de kinderen de eerste schooldag, maar ik heb het geluk nog te mogen wachten tot 15 september. Maar goed, eens kijken wat ik in augustus heb aangevangen. Het was een vrij drukke maand, maar daar hou ik van.

Het eerste weekend van augustus was de grootvader van Stefan jarig én 55 jaar getrouwd. Tijd voor een feestje, uiteraard. Dit ging gepaard met een lekker buffet! De maandag na het weekend gingen we naar de zee. Heerlijk genoten in Blankenberge! Woensdag zijn we gaan relaxen in het kuurcentrum van Yolande Buekers in Wellen, en zaterdag zijn we gaan bowlen. Daar heb ik mezelf natuurlijk weer belachelijk gemaakt met de laagste score. Nou ja. Ik heb verder nog wat lekkere smoothies geprobeerd, zoals deze met banaan, perzik, besjes en framboosjes, en dan heb ik nog deze lieve foto van Ly-otje.

In de tweede week ben ik dinsdag even naar Wijnegem Shopping Center geweest om een uitnodiging binnen te brengen. Waarover dat ging? Dat lees je over een weekje normaal gezien! Woensdag heb ik mezelf een andere haarkleur gegeven, tijd voor een nieuwe ‘ik’. In het weekend zijn we naar de film ‘Lucy‘ gaan kijken en naar de housewarming van een bevriend koppel geweest (ik was zó jaloers), en zondagavond verraste Stefan me met een avondje bij de sushi! Bedankt schat!

Zoals je dus al gemerkt hebt, heb ik weer van heel wat lekker eten genoten. Ik heb een nieuwe favoriete ijssmaak ontdekt in de Aldi, bananasplit (té lekker), en heb vrijdagavond (nadat we naar de film ‘The Purge: Anarchy‘ geweest waren) de nieuwe McFlurry Oreo geprobeerd. Tja, als je elke dag langs een plakkaat wandelt waar in het groot zo’n ijsje opstaat, dan krijg je er op een gegeven moment wel enorm veel zin in. De pasta die je rechtsboven ziet, is ook een nieuwe favoriet van me. Beetje pikant, maar heel lekker! Zaterdag zijn we een dagje naar Brussel geweest en hebben we de Biertempel geplunderd, haha. ‘s Avonds was er nog een verrassing-verjaardagsfeestje van een vriendin, waar het gezellig was, en de hapjes heerlijk waren! Zondagavond zijn we naar ‘The Expandables III‘ gaan kijken, topfilm! De andere twee films van de maand, Lucy en The Purge, vond ik wat minder. Lucy had veel potentieel, maar het einde … Meh. Idem voor The Purge.

De laatste week zijn we maandag naar Domein Bokrijk geweest. Hier zie je een foto van The Sixties, een heel leuke expo over de jaren ’60. Het Openluchtmuseum is ook de moeite, je waant je echt even 100 jaar terug. Maar daarover volgt gauw meer! In het weekend zijn we gaan rondwandelen in Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek. Héél veel is daar niet te zien, maar ik heb toch een paar mooie foto’s kunnen maken. Zondag wilde ik eigenlijk een tochtje maken met de Limburgia (dit ging normaal elke zondag in juli en augustus, maar door omstandigheden is het bij ons pas de laatste zondag geworden), maar we vonden de boot helaas niet. Superjammer, ik had hier enorm hard naar uitgekeken, maar ja. Dan zijn we maar naar het Abdijbierenfestival in Kuringen geweest, waar we elk twee nieuwe biertjes geprobeerd hebben. ‘s Avonds zijn we naar de kermis in Sint-Truiden geweest, waar me opviel hoe de Abdijtoren er tegenwoordig ‘s avonds uitziet. Geweldig toch, met dat licht?

Zo, dit was mijn augustus. Gezellige maand was het :) Nu begint het voorbereiden op school, spannend. Ik ga m’n laatste jaar in! Ik heb er best wel zin in, ook al gaat dit schooljaar heel druk worden. Ik ben benieuwd!

One Comment

Leave a Reply