30 Week Blog Challenge

Ik ga … een challenge doen. Ik ja, ik die nooit iets afwerkt. Maar dit wel. Nou, dat hoop ik toch. De lijst vond ik op irisdenkt.nl. Het gaat erom (normaal gezien) 30 dagen lang een vraag met je antwoord online te zetten, maar ik blog niet dagelijks, dus maak ik er net als haar een wekelijkse opdracht van. De lijst van de opdrachten vind je hieronder!

 1. Vertel twintig (interessante) feitjes over jezelf.
 2. Waar zie je jezelf over vijf jaar?
 3. Je favoriete quote en uitleg daarbij.
 4. Je drie gezondste gewoontes.
 5. De betekenis achter je blognaam.
 6. Drie dingen waar je spijt van hebt.
 7. Je top-10 favoriete blogs.
 8. Een dagje met je mee (plog).
 9. Vijf plekken waar je nog heen wil.
 10. Tien likes en tien dislikes.
 11. Wat betekent geloof voor jou?
 12. Wat zou je doen als vandaag de laatste dag op aarde was?
 13. Waar word je blij van?
 14. Je favoriete sport.
 15. Drie dingen die je nog tegen drie mensen wil zeggen.
 16. Wat is een keerpunt in je leven?
 17. Beschrijf je relatie / je leven als single.
 18. Wat vind je belangrijk in je leven?
 19. Waar ben je trots op in je leven?
 20. Je drie ongezondste gewoontes.
 21. Vijf dingen die je spannend vind.
 22. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
 23. Je twee beste jeugdherinneringen.
 24. Wat doe je als je alleen thuis bent?
 25. Hoe ben je de afgelopen twee jaar veranderd?
 26. Wat zou je doen met €100.000?
 27. Hoe ziet je ideale dag eruit?
 28. Wat is je droombaan?
 29. Drie dingen waar je trots op bent.
 30. Dingen die iedereen leuk vindt behalve jij.

Zo, ik kijk er naar uit. Ik ga deze post ook elke keer updaten als ik weer een nieuw artikel geplaatst heb. Ik heb er zin, en ik ben benieuwd of ik het vol hou, haha. Volgende vrijdag kan je alvast twintig (interessante?) feitjes over mij lezen!

3 Comments to “30WBC | De 30 Week Blog Challenge!”

Leave a Reply