Diary september 2014

Hey, nog drie maanden en het is Nieuwjaar! Oké, dat heb ik niet gezegd. Vergeet het maar. Wat ik wel zeg, is dat september net voorbij is, en daarmee de eerste maand van het nieuwe academiejaar. Ik zit nu in het laatste jaar, dus hopelijk studeer ik in juli af. Kijk mee wat ik deze maand gedaan heb!

Diary september 2014

Ik begon de maand met een bezoekje aan een ‘onbekende’ stad, Diepenbeek. Deze stad me eigenlijk helemaal niet onbekend, gezien ik er een jaar op kot gezeten heb. Maar ik had nog niet zoveel van de stad gezien, en had online een interessant streekbiertje gezien. Kom ik daar aan, zie ik het in de etalage, zeggen ze dat het niet meer gemaakt wordt. Haal het dan van je site af … De dag erna, woensdag, ben ik mijn nieuwe schoolboeken gaan halen (vind ik leuk) en ‘s avonds ben ik met Stefan en mijn zussen naar Sint-Truiden kermis en het vuurwerk daar gaan kijken. Helaas stelde het niet zoveel voor, ik herinner me nog dat ik zeven jaar geleden prachtige foto’s had, maar dit. Meh. De dag daarna zat ik dan weer in Genk (ik heb niet stilgezeten, nee!). Hier heb ik me beziggehouden met o.a. de streetpainting van Leon Keer te gaan bekijken tot Stefan klaar was met werken en we naar Gent konden vertrekken, om naar de opening van het amacarons-café te gaan. In Genk was het leuk, tot iets voor 14u … Toen merkte ik dat mijn broek gescheurd was. Oeps. Elke winkel afgegaan, maar de broeken waren ofwel te duur, ofwel te klein. Ik moet afvallen, ja. Snel naar huis, een jurkje aangedaan en hup naar Gent.

Gent was natuurlijk supergezellig. Ik hou van deze stad! En de opening van amacarons was ook heel leuk, maar meer daarover lees je hier. In het weekend zijn we gaan eten bij Wok Lotus, en de dag erna wat dingen gaan bekijken in Kinrooi, zoals deze molen. Ik wilde ook graag wat streekproducten, maar de toeristische dienst is in deze tijd van het jaar enkel open door de week. Heel dom, want de meeste mensen kunnen net enkel in het weekend weggaan. Nou ja. Ondertussen heb ik mijn streekproducten, maar daar lees je binnenkort wat over!

Verder ben ik deze maand nog teruggeweest naar Genk met mijn zus, en kwamen we terug met steenkooltruffeltjes. Die hebben ook al een eigen artikel gekregen, hier zo. Ik ben naar de kapper geweest, om een pony te laten knippen. Verder is school begonnen, hebben we op het einde van de maand een leuke dag gehad met Vondelmolen, heb ik het Blogboek gekocht en zijn we naar het Boekenfestijn geweest. Ook hebben we de Sint-Truiden by lights wandeling gedaan.

2 Comments to “DIARY | September 2014”

  1. Leuke en mooie foto’s! Jeetje wat ontzettend vervelend om uit je broek te scheuren. Ik heb dat in 2011 een keer gehad met een vrij strakke leatherlook broek waarmee ik achterop de motor ging zitten. Normaal draag ik altijd beschermende motorkleding maar toen één keer niet. Omdat je een beetje naar voren gebogen zit en de stof rondom je billen dus strak spant, kwam ik er naderhand achter dat ie op mijn linkerbil dus mooi op een naadje gescheurd was. Oeps! En er volgde dus nog een bbq en ik kon voor die tijd niet naar huis. Gelukkig was mijn onderbroek wel zwart net als de broek zelf hahaha.

    Reply

Leave a Reply