Opdracht 3 van de 30 Week Blog Challenge! Mijn favoriete quote en wat uitleg daarbij. Ik heb er even over moeten nadenken, want er zijn veel quotes die ik leuk vind. Maar deze vind ik op dit moment wel het leukst; “If you don’t build your dream, someone else will hire you to help build theirs“.

Waarom is dit mijn favoriete quote? Omdat hij er boenk op is. Het klopt gewoon. Als jij niet zelf werkt aan wat je later het liefste wil doen, jouw droom, dan zal je waarschijnlijk gaan werken voor iemand anders die zijn droom aan het waarmaken is. Dat idee … Neen, ik wil mijn eigen droom waarmaken.

Gaat dat lukken? Ik weet het niet. Maar ik zie dingen graag groots. Want if your dreams don’t scare you, they’re not big enough. En mijn dromen zijn misschien een beetje te groot, haha. Zoals je las bij mijn ‘Waar zie ik mezelf over 5 jaar?‘ zijn er nog heel wat dingen die ik wil verwezenlijken.

En daar ga ik voor! Als ik later voor iemand ga werken, ook goed, dan werk ik daarnaast aan mijn droom, zoals ik dat nu met school doe. Het belangrijkste is uiteindelijk goed rondkomen en gelukkig zijn. En we zullen wel zien hoe dat voor mij gaat uitdraaien.

4 Comments

Leave a Reply