De 30 Week Blog Challenge is al vijf weken ver, en ik zit nog steeds op schema. Die zag ik niet aankomen, ik dacht dat ik het al lang zou opgegeven hebben, zoals de 100 Happy Days Challenge destijds. Die zal ik een andere keer wel eens overdoen. Vandaag ga ik zeggen waar mijn blognaam vandaag komt, al lijkt me dat niet zo moeilijk te raden.

Ik kan nu wel gaan vertellen waarom ik deze blog begonnen ben, maar dat is voor week 22, dus daar moet je nog even op wachten. Dus ik ga het proberen specifiek bij de naam te houden.

En die is heel voor de hand liggend. Ik heet Nicky. Ik blog over steden (city) en hun bezienswaardigheden en restaurantjes, en plaats dit altijd als een soort review. Wat, waar, openingsuren, … Alles vind je terug. Daarom noem ik mijn blog een gids (guide). Ha!

Soms denk ik, had ik maar een naam gekozen waar ik verder mee kon gaan dan steden, maar aan de andere kant: er zijn al honderden lifestyleblogs, en ik had weinig zin om daar op de stapel gegooid te worden. Ik wou iets anders. Soms post ik wel eens iets wat niet helemaal bij het thema hoort, maar hey, het is mijn blog, en ik gooi erop wat ik wil! Maar moest je eens iets echt niet vinden passen, mag je dat natuurlijk altijd laten weten in een reactie.

En nu … ga ik een hoop artikels schrijven, want op dat vlak loop ik wel achter. Sorry! Damn you school!

3 Comments

  1. Die was inderdaad vrij voor de hand liggend :) De 100 Happy Days Challenge is bij mij ook jammerlijk gefaald. Ik vergat na 5 dagen al om een foto te maken. Terwijl ik toch juist zoveel foto’s maak, maar niet ‘gepland’.

    Reply

Leave a Reply