Diary oktober 2014

Afgelopen maand was een drukke schoolmaand. Maar daarbuiten heb ik hier en daar gelukkig nog tijd gevonden om wat anders te doen. Zoals een weekendje bij vrienden blijven slapen in de buurt van Brussel, waar we wat gedronken hebben in de prachtige Halles Saint-Géry (rechtsonder) en het Atomium by night gezien hebben. Het is ook echt herfst geworden, en dat was ook een perfect moment om met m’n zus eens een koffie te gaan drinken bij Sweet Coffee in Hasselt. Binnenkort ga ik er ook eens lunchen, en dan vind je hier een review!

Diary oktober 2014

Het weekendje bij een koppel waar we heel goed bevriend mee zijn, was geweldig. We zijn zaterdag naar Dinant geweest (mijn vijf favoriete foto’s al gezien?) en ‘s avonds even in Mechelen. De volgende dag zijn we naar de Plantentuin in Meise geweest, en daarna even naar Grimbergen. ‘s Avonds was het tijd voor sushi in Brussel (met treintje!), en toen we terug op weg waren naar hun appartement, zag ik het Atomium schitteren. Wow! Gelukkig stelden ze voor om er even langs te rijden, dus heb ik nog heel wat foto’s van die blinkende ballen gemaakt. Bedankt!

Diary oktober 2014

Een ander weekend hebben Stefan en ik het Noorden van Limburg verkend: Hamont-Achel, Neerpelt, Overpelt en Lommel. In Lommel bezochten we het indrukwekkende Duitse militaire kerkhof, met maar liefst een 20.000-tal graven. Daar word je even stil van … ‘s Avonds zijn we gaan eten in Overpelt, bij de Niniburger. En we aten … een Niniburger. Een broodje met 3 hamburgers, frieten, tomaat, ei, ananas, en god weet wat nog allemaal! Enkele dagen later ging ik voor het eerst mee naar een autokeuring, dat was by far het saaiste moment van de maand. Gelukkig gingen we twee dagen later bier proeven in Bree, dat maakte heel veel goed.

Wat je niet op de foto’s ziet: ik heb met mijn zus Maaseik bezocht, om de stad eens door andere ogen gezien te hebben voor mijn bachelorproef, we zijn een dagje naar Lanaken geweest, ik heb twee boeiende avondseminaries gevolgd op school, we zijn naar de Chirofuif geweest in Opoeteren (vorig jaar was het wel fijner) en een dag later heb ik geholpen op Serpents Of Metal in Maaseik (als je metalliefhebber bent, moet je hier zeker eens naartoe gaan!). Ik ben met Casey in Brussel geweest, waar ik twee nieuwe biertjes gekocht heb, en het aller, allerleukste van de maand: ik kreeg een telefoontje voor een stagegesprek op mijn droomplaats, en ik mag er mijn stage doen! Mijn geluk kon niet op toen ik het gebouw uitwandelde, opeens zag de hele wereld er zoveel mooier uit. Ik kijk er zo naar uit om er te mogen beginnen!

2 Comments

Leave a Reply