NINIBURGER | OVERPELT

Ah, de Niniburger in Overpelt. Of beter, een Niniburger van de Niniburger in Overpelt. Heerlijk. Wat het is? Oh, gewoon een hamburger met drie hamburgerschijven, sla, tomaat, ei, augurk, ui, kaas, hesp, ananas, cocktailsaus en frieten. Ben je bang van calorieën? Stop hier dan maar.

NiNiburger (Overpelt)

De Niniburger is een opvallende frituur langs de Leopoldlaan in Overpelt. Het officiële adres is Sint-Jorisstraat 1, maar ik denk dat je het met Leopoldlaan veel beter vindt. De binnenkant is prachtig: het volledige interieur staat in het teken van Coca Cola! Ik vind het een beetje vintage lijken, het is er zo mooi! Om te eten kan je zelfs in een booth zitten. Mijn liefde voor booths heb ik al eerder verkondigd, denk ik. De inrichting (o.a. de wandschilderingen en het treintje, zie linksonder) zijn hoofdzakelijk hun eigen ideeën die ze hebben laten uitwerken door een interieurarchitect. Zo leuk!

NiNiburger (Overpelt)

Ik wilde een Niniburger met Stefan delen, maar zelfs ook nog wat extra frietjes. Hij koos voor een viandel. De frieten waren helemaal zoals het hoort: lekker dik, vierkant en goudgeel. Ooohh …

NiNiburger (Overpelt)

En dan my precious, de Niniburger. Look at that thing. De helft zit nu te kwijlen, de andere helft denkt ‘iew, goor’. Ik vind het heerlijk. De combinatie van al die dingen, wohow.

NiNiburger (Overpelt)

En hier hebben we de doorsnede van een Niniburger. Zo zie je duidelijk de drie hamburgerschijven en euhm, al het andere. We hebben elk de helft opgegeten, ééntje zou ik niet opkrijgen, maar Stefan vond het natuurlijk niets. Hij is een McTongerlo ‘gewoon’, maar die burger ken ik niet. *hint* gaan we eens eentje proberen, schat? *hint*

Ik vind de Niniburger yummm en de burger om te eten als je in Noord-Limburg bent. Maar smaken verschillen, natuurlijk. Voor de mensen voor wie het graag wat meer kan zijn: doen!

Website: Niniburger.be
Adres: 
Sint-Jorisstraat 1 – 3900 OVERPELT (maar via Leopoldlaan is makkelijker)

Bronnen: Nini-burger.be

One Comment to “NINIBURGER | OVERPELT”

Leave a Reply