SUSHI NAGOMI | KORTRIJK

Net geen twee maanden geleden is het ondertussen, dat Stefan en ik Kortrijk bezochten. Na uren ronddwalen in de stad, en ons te vergapen aan mooie bezienswaardigheden als de Broeltorens en de Onze-Lieve-Vrouwekerk was het tijd om iets te eten. En met een sushi-restaurant op de Grote Markt, was de keuze snel gemaakt.

Nagomi Sushi (Kortrijk)

De zaak is relatief klein, maar ik ben dan ook Sushi Tokio in Weert gewoon. Het is er ook vrij donker, maar dat maakt het heel gezellig. De bediening ging niet super snel, en ze verstonden niet zo heel goed Nederlands, maar als het eten lekker is, maakt me dat niet zo heel veel uit.

Nagomi Sushi (Kortrijk)

Stefan ging niet voor sushi, maar voor pad thai kip, €12,50. Het zag er lekker uit, en dat was het ook. Maar als ik naar een sushi-restaurant ga, dan eet ik sushi!

Nagomi Sushi (Kortrijk)

En dus deed ik dat hier ook. Ik ging voor de gewone sushi combo, €10,50 en had zeker niet te klagen. Twaalf stuks sushi is misschien wat weinig, maar het was wel lekker. Ho, wacht, het was lekker op één na. Dat hele rechtse ding, de paling, was walgelijk. Dat kreeg ik voor geen meter binnen. De rest was wel heerlijk, als ik eraan terugdenk, krijg ik alweer honger. De helft van de maki was krab, de andere helft avocado/zalm. Yum!

Nagomi Sushi (Kortrijk)

NAGOMI // Facebook
Adres:
Grote Markt 39 – 8500 KORTRIJK
Telefoonnummer: 056 21 26 68
Website: Nagomi Sushi

One Comment

Leave a Reply