‘T BINNENHOF | WIJNEGEM

Zoals je maandag kon lezen, hebben we in het Wijnegem Shopping Center ook lekker gegeten. Dit deden we bij ‘t Binnenhof, een brasserie die met zijn gezellige sfeer heel goed in het moderne shopping center past!

't Binnenhof - Wijnegem Shopping Center

En wat ik net zei, zie je hierboven goed terug. De brasserie is gezellig, donker, met warme kleuren, terwijl het center toch koeler, moderner en strakker is. En ik hou van dat contrast!

't Binnenhof - Wijnegem Shopping Center

't Binnenhof - Wijnegem Shopping Center

Ik ging natuurlijk voor pasta. Ik vond dat er weinig ‘goedkope’ keus was, jammer genoeg. Komt daar ook nog eens bij dat ik soms zo moeilijk kan kiezen als het om eten gaat. Ja, lasagne klinkt lekker, maar wat als die tegenvalt en de cannelloni toch beter zou geweest zijn? Een maaltijd weggegooid! Gelukkig kon ik hier mijn hartje ophalen: ik koos gewoon voor de pasta misto del chef (€13,95): een trio van pasta met links lasagne, in het midden spaghetti carbonara en rechts cannelloni gevuld met gehakt, spinazie en ricotta. Yum!

't Binnenhof - Wijnegem Shopping Center

Stefan koos voor de gebakken kipfilet met peperroomsaus en frietjes (€14,95). Heerlijke kip! Daarnaast lag nog een stukje quiche, warme kerstomaatjes en een stukje ik-weet-niet-wat. Ik weet het echt niet. Ik vond dat het smaakte naar de kaaskorst op macaroni die net uit de oven komt. Lekker was het dus wel!

't Binnenhof - Wijnegem Shopping Center

Bij mijn pasta kwam nog een heel goed gevulde mand met brood en boter en een apart potje met gemalen kaas. Leuk dat je bovenop de pasta nog extra kaas kan toevoegen indien gewenst. Het brood en de boter waren perfect: het brood was heerlijk zacht met een krokante korst en de boter had de ideale ‘smeertemperatuur’.

Zouden we hier nog eens komen? Zeker weten! Het was hier gezellig en lekker. De vrouwelijke kelners hadden overigens allemaal hetzelfde aan, en dan bedoel ik niet gewoon allemaal een jeans met een zwart hemd of zo, maar allemaal een rokje met dezelfde print. Kijk, dat is leuk!

BEOORDELING

+ heel lekker
+ veel brood en boter bij pasta
+ gezellige brasserie in het midden van het moderne shopping center

– vrij duur (in mijn ogen)
– weinig (goedkope) keus

INFORMATIE

Adres: Turnhoutsebaan 5 / winkel 300 – 2110 WIJNEGEM
Website: tbinnenhof.be

 

2 Comments

Leave a Reply