IN BEELD: TIENTALLEN ASTON MARTINS OP DE GROTE MARKT VAN SINT-TRUIDEN

Afgelopen zondag vond de 3e editie van de René Michiels Memorial Rally plaats. Toevallig was de samenkomst dit jaar op de Grote Markt van Sint-Truiden, en omdat de kans om ooit nog eens een 90-tal (!) Aston Martins samen op een locatie zo dichtbij te zien heel klein is, moest en zou ik er heen gaan. Stefan wilde gelukkig ook een beetje slaap opofferen (ze zouden vertrekken om 09:30 dus we moesten vroeg daar zijn) en dus konden ik en mijn Canon ons gaan amuseren. In totaal maakte ik 99 foto’s en een filmpje, vandaag laat ik 14 foto’s zien.

Ik weet overigens niks van wagens, anders zou ik er graag de modellen bij zetten. Wie me daarmee kan helpen, mag dat uiteraard altijd doen.

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

Wat een prachtige kleur voor een wagen!

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

Deze vond ik cool, deed me denken aan een racegame.

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

En toen kwam er een heel oud modelletje langs! Hij stond naast een nieuwe wagen, dus ik vond het wel leuk om beide samen op de foto te zetten. 

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

Close-up.

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

Wat is hij mooi! Deze auto lokte een hoop camera’s.

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

bijeenkomst Aston Martin Grote Markt Sint-Truiden

Nog twee iets oudere modellen. Dit model vind ik ook heel mooi.

Eentje waar ik een soort HDR effectje op geprobeerd heb.

Prachtig om zo’n grote groep samen te zien. Jammer dat ik de precieze route niet wist, het leek me leuk om ze onderweg nog eens te zien, als ze allemaal achter elkaar reden. In ieder geval, ik ben heel blij dat ik ben gaan kijken!

Wat vind jij van Aston Martin?

3 Comments

Leave a Reply