20E BALLONHAPPENING | SINT-TRUIDEN

Afgelopen zondag vond in Sint-Truiden de 20e Sport- en Ballonhappening plaats. Vanaf 14:00 vonden diverse sportinitiaties voor groot en klein door diverse Truiense sportclubs plaats. Er was ook randanimatie zoals gocarts, een klimmuur, schminkstanden en tal van opblaasbare attracties. Dit gedeelte interesseerde mij niet zo. Het evenement ‘s avonds interesseerde me des te meer: de ballonhappening! Een vijftiental ballons zouden vanaf 19:00 – 19:30 de lucht ingaan. Omdat ik de volgende ochtend alweer om 5:30 op moest om te gaan werken, heb ik ze niet allemaal gezien. Na 10 ballonnen zijn we doorgegaan. Hier laat ik de ballonnen zien die ik zag opstijgen! Je kon ook meevliegen voor €140,00/persoon, maar dat vind ik een beetje eng. Kijk verder voor foto’s!

Ik vind ballonnen echt geweldig, vooral om ze te zien opstijgen. Misschien dat ik zelf ooit eens een ballonvaart maak. Eerst maar eens iets aan die hoogtevrees doen …

De eerste ballon die naar boven ging zie je hierboven: een blauwe van schrijnwerken Foré.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

Dan de leukste: Woody Woodpecker! Inclusief kuif en snavel.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

Daarna – bijna tegelijk met Woody – ging McDonalds de lucht in.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

En daarna Elka, de kleurrijkste.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

Ook stad Hasselt was aanwezig in Sint-Truiden.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

Dan interimkantoor Tempo-Team.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

Dan volgde Regess.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

Dan The Night Store.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

En Het Belang van Limburg. Zo heb ik enkele weken geleden nog eentje zien opstijgen op ‘t Speelhof.

20e Ballonhappening Sint-Truiden

En na deze van Airdeck zijn we doorgegaan. Jammer dat het op een zondagavond was, anders had ik ze graag allemaal gezien. De laatste, eentje van Sint-Truiden zelf, zou de grootste geweest zijn. Die hebben we tijdens de wandeling naar huis nog in de verte gespot.

Zo, dat was de ballonhappening van dit jaar. Volgend jaar (hopelijk) opnieuw!

One Comment to “20E BALLONHAPPENING | SINT-TRUIDEN”

Leave a Reply