HANDGEMA(R)KT – POPUP-MARKT MET CREATIEF ONTWERPTALENT | GENK

Zondag 27 september vond in de energiegebouwen op C-Mine de zevende editie van HandgeMa(r)kt plaats, een popup-markt met 50 ontwerpers die er hun zelfgemaakt spulletjes tentoonstellen. Juwelen, keramiek, fotografie, materialen, lederwaren, papierwaren, grafisch werk, kleding, speelgoed, vilt, accessoires, … zijn maar enkele van de kernwoorden.

Handgema(r)kt 2015

Handgema(r)kt 2015

Handgema(r)kt 2015

Handgema(r)kt 2015

Bovenstaande foto’s geven de sfeer goed weer. Een gezellige boel op een originele locatie. Nu enkele close-ups van productjes!

Handgema(r)kt 2015

Allereerst het standje van La Féline: zelfgemaakte juweeltjes, accessoires en haakwerk. Handmade with love! Ik ben verliefd op alles wat hier lag, maar heb het maar bij één ding gehouden. Op het einde van deze post ontdek je wat!

Handgema(r)kt 2015

Die eitjes! Die ijsjes! Hoe schattig is dit allemaal?

Handgema(r)kt 2015

En een hoop groenten en fruit. Dat gat links is mede door mij veroorzaakt. Ja, ik heb – mega gezond – een stuk fruit gekocht. Ik heb overigens ook al een cupcake en een aardbei-sleutelhanger van La Féline. Ja, ik ben fan!

Meer over La Féline vind je op haar Facebookpagina en haar webshop!

Handgema(r)kt 2015

Bij het standje van Jonathan Vandegaer zag ik deze mooie geldbeugels. Geen idee of het echt leer was of niet, maar ze waren wel mooi. En zacht!

Handgema(r)kt 2015

Ook heerlijk zacht waren zijn kapsjaals. Een wat? Een sjaal die je ook over je hoofd kan doen als het wat kouder wordt! Zo handig. Als de kap af is, zie je ook totaal niet dat er een kap aanhangt. En je kan ‘m binnenstebuiten doen, zodat je een andere sjaal hebt. Stefan heeft er hier eentje gekocht, ik heb spijt dat ik het niet gedaan heb. Ook hij heeft een webshop.

Handgema(r)kt 2015

En als laatste nog deze leuke knuffel-katten. Jammer genoeg weet ik niet meer welk standje dit was, maar wat waren ze schattig!

Handgema(r)kt 2015

Ondertussen was het ruim tijd om door te gaan (had nog heel wat gepland die dag), maar niet zonder eerst een foto te maken van mijn aankoop bij de schachtbok op C-Mine. Jep, ik kocht een gehaakt peertje! Schattig, niet waar? Ik heb zelfs het idee om hem mee te nemen als mascotte op citytripjes. Klein, schattig én leuk om te fotograferen. Zou ik … ?

HandgeMa(r)kt vind jaarlijks plaats op C-Mine in Genk. Meer info vind je op hun website of Facebookpagina. Ik ga volgend jaar zeker opnieuw!

Leave a Reply